Policija rasvijetlila pokušaj ubistva u Donjoj Gorici

Radio Titograd

30.07.2019, 00:00h

< 1 min

Uprava policije je saopštila je da je rasvijetlila pokušaj ubistva u Donjoj Gorici, koji nije bio prijavljen policiji, te da je uhapsila M.M. (36), a potražuje N.M. (34).

“M.M. je osumnjičen da je, 25.07.2019. godine, iz vatrenog oružja ispalio hice ka S.S, koji ovo lice nijesu pogodili, dok su i M.M. i N.M. osumnjičeni da su neposredno prije toga fizički napali S.S”.

Događaj se desio u naselju Donja Gorica u Podgorici.

“Do podatka da se pokušaj ubistva, kojem je prethodio fizički napad, dogodio podgorička policija došla je operativnim putem. Ubrzo je pronađen i uhapšen M.M, kojem se na teret stavljaju krivična djela ubistvo u pokušaju i nasilničko ponašanje na štetu S.S. kao i krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija. M.M. je, uz krivičnu prijavu, priveden državnom tužiocu u VDT U Podgorici. Policija potražuje N.M. kojem se u vezi sa ovim događajem krivičnom prijavom na teret stavlja krivično djelo nasilničko ponašanje na štetu S.S”, navedeno je u saopštenju policicije.  

Policija u Podgorici je, podsjećaju, rasvijetlila je podmetanje požara na vozilu „VW Golf VII“, vlasništvo M.M, koje je izvršeno u februaru ove godine i kada je u potpunosti izgorjelo navedeno vozilo, a u kojem su bile obrnute uloge.

“Kao lice osumnjičeno za ovo krivično djelo identifikovan je i tada lišen slobode S.S. Osumnjičeni S.S. je tada uz krivičnu prijavu priveden tužiocu, a zatim je sproveden u ZIKS”, zaključeno je u saopštenju. 

 

 

 

Izvor:antenam.net

Podijeli na:

Titogradske vijesti, top2

21.02.2024. u 12:13h

Titogradske vijesti, top2

21.02.2024. u 11:54h

Titogradske vijesti, top2,

11:50h

Titogradske vijesti, top2

21.02.2024. u 10:40h

Skip to content