Tejlor Svift osvojila četiri MTV nagrade

Radio Titograd

15.11.2022, 05:40h

2 min

Foto: Guliver

Na evropskoj dodjeli MTV nagrada koju su vodili Rita Ora i Taika Vaititi, Tejlor Svift je osvojila četiri nagrade, dok je britanska zvijezda Hari Stajls osvojio samo jednu, ponijevši kući nagradu za najbolji nastup uživo.

Tejlor Svift je dominirala na ovogodišnjoj dodjeli MTV evropskih muzičkih nagrada, odnijevši kući četiri od šest gongova za koje seborila – najbolju umjetnicu, najbolji video, najbolji pop i najbolji video u dugom obliku, piše Nova.rs.

Postojale su velike nade za neke od britanskih zvijezda koje su se spremale za nagrade – uključujući Adel, Eda Širana i Harija Stajlsa, koji su predvodili nominacije, međutim – Sviftova se pokazala kao kraljica MTV EMA nagrada ove godine.

Ova tridesetdvogodišnja megazvijezda – koja je nedavno ponovo snimila neke od svojih najranijih hitova kako bi povratila kontrolu nad svojim radom – pohvalila je svoju legiju obožavalaca, poznatih kao Svifties, dok je primala svaku nagradu, zahvalivši im se na njihovoj nepokolebljivoj podršci.

„Nemate pojma koliko mi ovo uopšte znači da radim. Ne postoji nijedan trenutak u kojem to uzimam zdravo za gotovo. Toliko volim svoj posao, ne mogu da vjerujem da zaista ovo živim, a sve je to zbog vas. Hvala vam puno, puno“, rekla je Tejlor.

Godišnje međunarodne muzičke nagrade održane su ove godine u Diseldorfu, u Njemačkoj, a domaćini su bili slavni modni par Rita Ora i Taika Vaititi. Na događaju su takođe bili prisutni i Niki Minaž, Muse i Gorilaz.

Niki Minaž je nagrađena za najbolji hip-hop video i najbolju pjesmu za „Super Freaky Girl“, dok je Hari Stajls pobijedio u kategoriji najbolji lajv performans.

Dejvid Geta je osvojio nagradu za najbolju saradnju za „I’m Good (Blue)” sa albanskom umjetnicom porijeklom sa Kosova – Bebe Redžom i dobio je nagradu za najbolju elektronsku pjesmu, dok je Seventeen osvojio nagradu za „puš artista“. Voditeljka emisije Rita Ora dobila je nagradu za najbolji izgled pod nazivom – „Personal Stile“.

Nagrada pod nazivom „Good Anjard“ otišla je u ruke Sema Smita, rodno neutralnog umjetnika iz Velike Britanije, i to zbog pjesme „Unholy“ koju je snimio sa trans pjevačicom Kim Petras. Korejski bend „Blackpink“ je pobijedio u najnovijoj kategoriji EMA nagrada, najbolji metaverzalni performans, za njihov virtuelni „PUBG Mobile“ koncert.

Na sceni su se pojavili i evrovizijski pobjednici, ukrajinski bend Kaluš Orkestra, koji su na sceni pružili snažnu podršku svojoj zemlji na koju je Rusija izvršila agresiju. Ostali izvođači na MTV EMA su bili Ava Madž, Stormzy, OneRepublic, Gaile, Levis Capaldi, Tate McRae, itd.

 

Izvor:RTCG

Podijeli na:

Titogradske vijesti, top1,

08:38h

Titogradske vijesti, top2

05.12.2022. u 08:21h

Titogradske vijesti, top2

05.12.2022. u 08:10h

Titogradske vijesti, top2

05.12.2022. u 07:54h

Titogradske vijesti, top2

05.12.2022. u 07:51h

Skip to content