Najljepši parfemi za kosu

Radio Titograd

07.06.2024, 06:16h

2 min

Foto:Shutterstock

 

Parfemi namijenjeni kosi mogu neutralisati nepoželjne mirise koji se zadržavaju u vazduhu. Ali to nije njihova jedina uloga.

Osim predivnog mirisa, sadrže i sastojke koji njeguju kosu. Nakon njih, kosa će biti ne samo mirišljava, već i sjajna, glatka i mekana.

Kada birate parfem za kosu, obavezno potražite one koji su formulisani sa prirodnim sastojcima i sa malo alkohola ili bez njega, kako biste izbjegli isušivanje kose gdje god je to moguće. Na kraju krajeva, ne bi trebalo da žrtvujete zdravlje svoje kose da biste lijepo mirisali.

Ovo su najbolji parfemi za kosu

1. Moroccanoil Hair and Body Fragrance Mist

Ne možete pogriješiti sa parfemom za kosu koji potiče od brenda specijalizovanog za njegu kose kao što je Moroccanoil, jer znate da će se pobrinuti da formulišu siguran proizvod koji će jako prijati vašoj kosi. Navedeni miris miješa amber, magnoliju i drvene note za sladak i začinski finiš koji nije nadmoćan.

Formulisana bez jakih hemikalija, uključujući sulfate i parabene, ovaj parfem za kosu za kosu i tijelo sadrži arganovo ulje za hidrataciju kose, vitamin E za održavanje zdrave ravnoteže vlage i apsorber za zaštitu kose od sunca. Ovaj proizvod pomaže da osvježite kosu između pranja i čini je sjajnom i mekom bez ikakvih masnih ostataka.

2. Byredo Mojave Ghost

Ako ćete potrošiti malo više na parfem za kosu, sigurno ćete očekivati da se miris zadrži cio dan (ili čak do sledećeg pranja kose). To definitivno slučaj sa ovim Byredo mirisom. Parfem je složena kompozicija inspirisana pustinjom Mojave (očigledno), koja odiše drvenim notama i mističnošću. Ne sadrži sastojke koji njeguju kosu, ali vam sigurno neće opteretiti i isušiti kosu. A mirisaćete božansteno.

3. Gisou Honey Infused Hair Perfume

Uvijek je plus kada je proizvod pogodan za sve tipove kose, uključujući kovrdžavu. Glavni sastojak, Mirsalehi med, hrani kosu i vraća joj vlagu. Parfem ne sadrži parabene, sulfate, ftalate i druge štetne sastojke.

 

 

Izvor:DAN

Podijeli na:

Magazin, Titogradske vijesti, top2,

06:47h

Magazin, Titogradske vijesti, top2

23.06.2024. u 06:44h

Magazin, Titogradske vijesti, top2

23.06.2024. u 06:40h

Magazin, Titogradske vijesti, top2

23.06.2024. u 06:37h

Titogradske vijesti, top2

23.06.2024. u 06:32h

Titogradske vijesti, top1,

06:16h

Titogradske vijesti, top2

22.06.2024. u 18:49h

Skip to content