Elvis Jr. Kurtovich objavio novi album i video

Radio Titograd

12.03.2018, 00:00h

2 min

Elvis Jr. Kurtovich objavio novi album i video (PREMIJERA)

Novi album grupe Elvis Jr. Kurtovich „Put za Gvantanamo“ u prodaji je  na svim relevantnim digitalnim platformama. Uz njega je, kao najava pušten i prvi video singl urađen za pesmu „Živjela Kuba“, kao i kompletna dosadašnja diskografija Elvisa J. i Elvisa Jr. Kurtovicha. Iza ovog kapitalnog diskografskog poduhvata stoji beogradska izdavačka kuća Take It Or Leave It Records.


„Put za Gvantanamo“ nastajao je u proteklih nekoliko godina i predstavlja nastavak rada megapopularne novoprimitivne grupe Elvis J. Kurtovich, ali ovoga puta dislocirane iz Sarajeva i to nikad više ni približnije u On The Tour varijanti.

goran

Goran Petranović – Rizo

Duh Nju Primitivsa očuvan u vokalu Gorana Petranovića – Rize, njegovim i pjesmama Seida Little Karajlića (iliti Draleta, Dražena Jankovića, klavijaturiste Zabranjenog Pušenja) i ostalih njihovih saradnika, sa gitarom autentičnog gitar heroja tog vremena Saše Strunjaša, bas gitaru Zorana Skorina, Gizmove bubnjeve te svesrdnu pomoć studijskih magova Pere Joa i Maje Klisinski, zatim Dušana Maslaća-Masla, Jure Paunovića i još nekih prijatelja čine priču nikad potpunijom.

CD verzija sa albumom „Put za Gvantanamo“ će se u prodaji pojaviti za 15 dana, sa bonus naslovnom pjesmom sa prošlog albuma „Koševo zove“ u kojoj je sa Rizom recitovao i pevao i sam dr Nele Karajlić.

Prvi video singl sa albuma „Put za Gvantanamo“ je „Živjela Kuba“

U spotu glume Marko Gvero, Katarina Simović, Goran Petranović Riza (Elvis Jr. Kurtovich). Montažu potpisuje: Marko D. Mandić, dok su scenario i režija zajedničko delo dr Neleta Karajlića & Marka D. Mandića.

 

Podijeli na:

Magazin, Titogradske vijesti, top2

21.03.2023. u 14:50h

Titogradske vijesti, top2

21.03.2023. u 14:01h

Titogradske vijesti, top2

21.03.2023. u 13:07h

Skip to content