Izudarali menadžera TO Bar zbog premještanja bine?

Radio Titograd

07.09.2019, 00:00h

< 1 min

Podgoričanin Milo Petranović i Nenad Ulama iz Virpazara uhapšeni su zbog sumnje da su u četvrtak veče napali menadžera turističke organizacije Bar I. S. i nanijeli mu lake tjelesne povrede. Za napad su osumnjičeni i Alen Muratović i Dražen Šušter i za njima policija traga.

“Policija je u četvrtak oko 21 sat privela N. U. i M. P. dok se ostala dvojica napadača nalaze u bjekstvu. Na teret im se stavlja krivično djelo nasilničko ponašanje”, sapšteno je iz policije.

Prema informacijama Pobjede, trojica od četvorice osumnjičenih bili su naoružani pištoljima i nasrnuli su na I. S. koji je bio u kolima. Napad se dogodio u blizini Osnovne škole “Jugoslavija“.

Razlog napada na I. S. je, kako nezvanično saznaje Pobjeda, odluka o premještanju bine za sinoć održanu manifestaciju Dani grožđa u Virpazaru. Pobjedi je potvrđeno da je odmah nakon što je odluka donešena D. Š. prijetio menadžeru TO Bar, uprkos tome što su za izmještanje bine zaduženi opštinski organi, a ne on.

Nenad Ulama je otac Vladimira Ulame koji je 28. marta u Višem sudu oslobođen optužbe da je sa Darkom Mijoviće na podmukao način ubio Petrovčanina Nemanju Medina. Istom odlukom oslobođen je i Bogdan Milić za krivično djelo pomoć učiniocu nakon krivičnog djela. Milić je ubijen na Cetinju, a Mijović u Njemačkoj.

 

 

 

Izvor: Pobjeda

Podijeli na:

Titogradske vijesti, top2

21.02.2024. u 12:13h

Titogradske vijesti, top2

21.02.2024. u 11:54h

Titogradske vijesti, top2,

11:50h

Titogradske vijesti, top2

21.02.2024. u 10:40h

Skip to content