Uslovi korištenja

Radio Titograd

28.01.2018, 00:00h

3 min

Dobrodošli na portal “Radio Titograd” koji vam omogućava korišćenje usluga i sadržaja svog portala u skladu s navedenim Pravilima i uslovima korišćenja. Korišćenjem bilo kog dijela portala “Radio Titograd” saglasni ste i prihvatate sve navedene uslove korišćenja. Ukoliko se ne slažete s uslovima koji su ovdje navedeni, molimo Vas da ne koristite ovaj Portal.

Podaci i informacije objavljene na ovom portalu mogu se koristiti isključivo u lične i nekomercijalne svrhe. Zabranjeno je svako modifikovanje, kopiranje, štampatnje, javno prikazivanje i reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno objavljivanje informacija sa ovog portala u komercijalne svrhe, bez pisane saglasnosti “Radio Titograd”-a.

Ni jedan dio portala ne smije se koristiti u nezakonite svrhe, niti za promovisanje istih. Korisnici Portala ne smiju ni na koji način objavljene informacije koristiti u svrhe izazivanja rasne, vjerske i nacionalne mržnje i netrpeljivosti ili ih koristiti u bilo kojem kontekstu koji sadrži vulgarnosti i pozive na nasilje.

Svi posjetioci imaju pravo da besplatno (osim ako nije drugačije navedeno) koriste servise portala “Radio Titograd”, ukoliko ne krše uslove korišćenja. Korisnici koji se registruju u skladu sa Pravilima komentarisanja i registracije stiču mogućnost potpunog uvida u cjelokupan sadržaj portala, kao i mogućnost potpunog korišćenja svih usluga Portala, uključujući i davanje komentara na objavljene sadržaje.

Zabranjeno je svako lažno predstavljanje i objavljivanje netačnih podataka u vezi sa portalom i osobama vezanim za internet portal.

Zabranjeno je svesno objavljivanje, slanje i razmena sadržaja koji sadrže viruse ili slične programe napravljene u svrhu uništavanja ili ograničavanja rada bilo kojeg kompjuterskog softvera i hardvera.

Zabranjeno je objavljivanje i razmena sadržaja koji krše važeće domaće i međunarodne propise.

Oglašavanje i linkovanje

Portal “Radio Titograd”, pored navedenog, objavljuje i reklamne poruke oglašivača, besplatne sadržaje i linkove na druge web stranice.

Sve sadržaje portala “Radio Titograd” korisnik koristi na sopstvenu odgovornost.

Portal ne snosi odgovornost za istinitost i kvalitet sadržaja reklamnih poruka.

Portal može sadržati linkove ka drugim sajtovima, koji su postavljeni u dobroj namjeri i kao pogodnost za korisnike, te takve linkove portal “Radio Titograd” ne kontroliše niti je odgovoran za sadržaj istih.

Uslovi korišćenja primjenjuju se na sve sadržaje i usluge kao i na sve korisnike portala “Radio Titograd”.

Autorska i imovinska prava

Portal “Radio Titograd” takođe poziva korisnike i omogućava korisnicima saradnju u vidu objavljivanja autorskih tekstova i drugih autorskih sadržaja.

Dostavom autorskog teksta i drugog autorskog sadržaja portalu “Radio Titograd” korisnik prenosi sva autorska i imovinska prava na portal “Radio Titograd” koji zadržava pravo reprodukovanja i distribucije, bez naknade i bez vremenskog i prostornog ograničenja. Autor garantuje da je sadržaj isključivo njegovo vlasništvo. U slučaju bilo kakvih zahtjeva trećih lica, kolisnik koji je poslao materijal obavezuje se da nadoknadi portalu “Radio Titograd svaki oblik štete koja je nastala objavom materijala. Korisnik zadržava moralna autorska prava.

Portal “Radio Titograd” je vlasnik autorskih i srodnih prava na objavljenim sadržajima, kao i na bazi podataka i programskom kodu portala.

Zabranjeno je korišćenje sadržaja portala “Radio Titograd” bez prethodno pribavljene dozvole vlasnika prava.

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja portala “Radio Titograd” je kažnjivo i vasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od neovlašćenog korišćenja kao i na naknadu štete prouzrokovane neovlašćenim korišćenjem.

Prenošenje sadržaja portala “Radio Titograd” dozvoljeno je uz prethodno pribavljno odobrenje vlasnika prava, uz obavezno navođenje izvora ili linkovanje izvornog sadržaja portala “Radio Titograd”.

Video sadržaji

Portal nije odgovoran za legalnost i kršenje autorskih prava u vezi snimaka i sadržaja koji se hostuju na sajtovima poput YouTube, Google, Yahoo, i ostali… Samim tim ukoliko ima snimaka za koje smatrate da krše autorska prava molimo Vas da se obratite sajtovima na kojima se hostuju takvi snimci i prijavite ih kako bi isti bili uklonjeni.

Vaše lozinke i bezbjednost naloga

Slažete se i razumijete da ste Vi odgovorni za očuvanje povjerljivosti lozinki koje su u vezi sa bilo kojim nalogom koji koristite da biste pristupili uslugama. U skladu sa tim, slažete se da ćete jedino vi biti odgovorni za sve aktivnosti na vašem nalogu.

Portal nije odgovoran za štetu koja može nastati usled zloupotrebe naloga od strane trećih lica. Ako primijetite bilo kakvo neovlašćeno korišćenje svoje lozinke ili naloga, slažete se da ćete odmah obavestiti portal “Radio Titograd”.

Zaštita privatnosti

Portal “Radio Titograd” je u obavezi da poštuje anonimnost i privatnost svojih korisnika. U skladu sa zakonom, portal može da prikuplja određene podatke o korisnicima dobijene tokom korišćenja portala, poput e-mail adrese, ime i prezime, podatke o računaru i internet provajderu. Portal se obavezuje da će čuvati privatnost, osim u slučaju teškog kršenja pravila portala ili nezakonitih aktivnosti korisnika.

Portal “Radio Titograd” zadržava pravo da bez najave promijeni ili modifikuje pravila i uslove korišćenja portala.

Portal “Radio Titograd” će o promjenama i dopunama pravila portala korisnike informisati objavljivanjem na portalu ili putem e-maila.

 

Aplikacija Radio Titograd

Uslovi korišćenja se odnosi na aplikacije Radio Titograda.

Aplikacija može prikupljati informacije o uređaju za praćenje statističkih aktivnosti, sigurnosnih razloga, kao i za poboljšanje korisničkog iskustva.

Možete saznati više na http://www.google.com/intl/en/policies/privacy/partners/

Možemo automatski prikupljati određene informacije: tip mobilnog uređaja, jedinstveni ID, IP adresa, mobilni operativni sistem, tip mobilnog internet pretraživača i informacije o tome kako koristiti aplikaciju.

Koristeći naše aplikacije znači da prihvatate ove uslove korišćenja. Ako se ne slažete sa ovom politikom, molimo vas da ne koristite naše aplikacije.

 

Vaš Radio Titograd

 

Podijeli na:

Magazin, Titogradske vijesti, top2

15.07.2024. u 05:27h

Magazin, Titogradske vijesti, top2

15.07.2024. u 05:17h

Magazin, Titogradske vijesti, top2

15.07.2024. u 05:14h

Magazin, Titogradske vijesti, top2

15.07.2024. u 05:11h

Sport, Titogradske vijesti, top2,

05:07h

Sport, Titogradske vijesti, top2

14.07.2024. u 18:46h

Sport, Titogradske vijesti, top2

14.07.2024. u 18:43h

Titogradske vijesti, top2

14.07.2024. u 18:38h

Skip to content