Tony Cetinski živi Kao u snu, ekskluzivno poslušajte novi singl sjutra HIT DANA NA TITOGRAD RADIJU

Radio Titograd

26.02.2018, 00:00h

2 min

Foto: Branko Juričić

AKO SI jedan od najtraženijih muzičara, godinama si u vrhu scene, a generacije obožavatelja te podržavaju u radu, možeš slobodno reći da živiš svoj san.

Život iz snova, Tony Cetinski, muzičar i čovjek koji uvijek navodi ljubav kao svoj pokretač i životni moto, otpjevao je u svojoj novoj pjesmi Kao u snu.

“Snovi postoje da bi se sanjali, no nisu svi snovi lijepi. Ova je pjesma ipak jedan od mojih ljepših snova. Zato će se po njoj i album zvati Kao u snu. Nemojte nikada prestati sanjati o boljem sutra, nikada ne odustajte od svojih snova o ljubavi i životu, a ja vam želim da vam se ispune najbolji snovi, baš kao što su se ispunili i meni”, poručio je ovom prilikom Tony.

Muziku i tekst pjesme Kao u snu potpisuje Amil Lojo, aranžman je djelo Marka Vojvodića, dok muzičku produkciju zajednički potpisuju Tony Cetinski i Igor Ivanović.

I ovim singlom, kao i u slučaju posljednjih Laku noć i Nemam sreće s tobom, koji su i dalje među najemitovanijim pjesmama, Tony pokazuje kako mu motiva ne nedostaje.

Istovremeno, svoju neiscrpnu energiju i svježinu pretače u koncerte koji su za sve posjetitelje jedinstveni glazbeni doživljaji, kojima se stoga, bez obzira na to gdje nastupao, uvijek rado vraćaju.

Uz novu pjesmu, Tony je najavio još jednu muzičku  poslasticu, veliki koncert 26. Aprila  u beogradskom Sava centru. Nakon tri godine i tadašnja dva rasprodata nastupa u Kombank Areni, kojim je obilježio 25 godina muzičkog rada, ne sumnjamo kako će prepuni Sava centar s oduševljenjem dočekati novi koncert muzičkog  velemajstora.

Podijeli na:

Titogradske vijesti, top2

21.03.2023. u 13:03h

Titogradske vijesti, top2

21.03.2023. u 12:28h

Sport, Titogradske vijesti, top2

21.03.2023. u 12:25h

Skip to content