Pogledajte: After Movie City Groove festivala

Radio Titograd

08.08.2018, 00:00h

< 1 min

Završen je after movie četvrtog City Groove festivala koji je održan od 1. do 3. juna na podgoričkom Stadionu malih sportova.

Posjetioci, kao i oni koji su propustili ovogodišnje izdanje, kratak film kako je bilo na festivalu mogu pogledati na zvaničnoj Facebook stranici City Groove festa, kao i na Youtube kanalu, saopštili su organizatori.

Na filmu je radila petočlana ekipa iz Podgorice i Nikšića koji su zabilježili najinteresantnije detalje tokom tri dana, kao i dolazak brojnih inostranih i domaćih zvijezda o čijim se nastupima još uvijek priča.

 

 

Glavne zvijezde ovogodišnjeg City Groove festivala bio je škotski rok sastav Simple Minds, a njihovu fotografiju sa monografijama Crne Gore koju su dobili od direktora festivala Dragana Bulajića na društvenim mrežama vidjelo je preko 330 hiljada ljudi, dok je postove festivala na Facebooku i Instagramu vidjelo preko milion ljudi.

“Ostvarujemo misiju zbog koje smo krenuli u projekat City Groove. Više nijesmo nepoznanica ni najvećim svjetskim agencijama. Ime i fotografije festivala, Podgorice i Crne Gore se nalazi na njihovim stranicama koje prate stotine hiljada ljudi, a naša publika dobija sve kvalitetniji i svjetskim standardima bliži proizvod. Pohvale naših učesnika nas hrabre i tjeraju da idemo dalje. Vidimo se sljedećeg juna”, porucio je Bulajić.

Ovogodišnje izdanje City Groove festivala pratio je veliki broj posjetilaca, a tokom sve tri večeri vladala je nezapamćena atmosfera.

Osim po odličnom muzičkom programu, ovogodišnje izdanje City Groove festivala ostaće upamćeno i po tome što su skoro svi izvođači prije i nakon nastupa javno putem društvenih mreža podijelili pozive, te prelijepe fotografije i snimke sa Stadiona malih sportova, koje su pratile samo riječi hvale.

Peto izdanje City Groove festivala uveliko je u pripremi, a organizatori najavljuju da će i do godine biti i što se tiče izvođača, ali i produkcijski još bolji i skuplji.

Podijeli na:

Magazin, Titogradske vijesti, top2

21.03.2023. u 14:50h

Titogradske vijesti, top2

21.03.2023. u 14:01h

Titogradske vijesti, top2

21.03.2023. u 13:07h

Skip to content