Novi detalji misteriozne smrti manekenke koja je pala sa 20. sprata

Radio Titograd

16.12.2017, 00:00h

2 min

Misterija oko smrti mlade manekenke Ivane Smit (18) koja je gola pala sa 20. sprata zgrade u Kuala Lumpuru, polako se odmotava. Kako pišu mediji, Ivana je navodno orgijala sa jednim biznismenom i njegovom suprugom u njihovom stanu prije nego što je stradala, a svemu je navodno prethodila svađa.

Ivanino nago tijelo pronađeno je na šestom spratu zgrade, a vjeruje se da je pala sa 20-og. Za policiju riječ je o nesrećnom slučaju zbog čega se istraga više ne vodi, ali njena porodica tvrdi da to nije tačno.

Prve informacije koje su mediji prenijeli bile su da je Ivana bila na žurki prije nego što je stradala, ali sada se pojavila i nova verzija – Ivana je orgijala sa jednim lokalnim biznismenom i njegovom suprugom.

Identitet para sa kojim je mlada manekenka imala seksualne odnose objavili su holandski mediji. Ivana je bila u sobi sa biznismenom Aleksanderom Amadom Džonsonom (45) i njegovom suprugom Lunom.

Ivana Smit (18), manekenka holandskog porijekla pronađena je mrtva na šestom spratu zgarde u Kuala Lumpuru. Mediji pišu da je Ivana najvjerovatnije pala sa 20. sprata, a lokalna policija njenu smrt tretira kao nesrećan slučaj. Ivanina porodica tvrdi da to nije tačno i navodi čitav niz nelogičnih detalja na koje policija nije obratila pažnju.

Džonson je trgovac kriptovalutama i koosnivač kompanije Everus Vrld (“Everus World”), njegova supruga Luna je manekenka kao što je i Ivana bila. Vjeruje se su se sprijateljile preko posla.

Mediji pišu da su u večeri kada je Ivana stradala svo troje viđeni u gradu na piću. Ivana se navodno vratila sa njima u stan oko pet ujutru, komšije tvrde da su iz stana čuli svađu.

Bračni par Džonson to negira. Aleksandar tvrdi da je spavao, dok Luna tvrdi da je u deset ujutru, kada se vjeruje da je Ivana pala sa 20 sprata, vodila dijete u školu.

Njeno tijelo pronađeno je tek oko tri sata popodne, a autopsija je pokazala da je u krvi imala ekstazi i alkohol.

Ivanina porodica tvrdi da je na njenom vratu bilo tragova davljenja i modrica, a Ivanin tata Marsel Smit tvrdi da je bogati par imao običaj da dovodi djevojke u stan na žurke.

Podijeli na:

Titogradske vijesti, top2,

08:37h

Titogradske vijesti, top2

09.12.2023. u 07:37h

Magazin, Titogradske vijesti, top2

09.12.2023. u 07:26h

Magazin, Titogradske vijesti, top2

09.12.2023. u 07:17h

Titogradske vijesti, top1

09.12.2023. u 07:02h

Skip to content