Kompanija Osmanagić kao nastavak tekuće Opel kampanje promovisala EXTRA SUV TRIO

Radio Titograd

29.03.2018, 00:00h

< 1 min

Kao nastavak tekuće Opel kampanje – EXTRA SUV TRIO – kompanija Osmanagić Co je poštovaoce i prijatelje Opel brenda, dosadašnje i buduće kupce okupila na jedno lijepo druženje u svom Opel salonu. Prisutnima je pobliže predstavljeno svako od vozila ove izvanredne trojke. U pitanju su modeli Grandland X, Crossland X, modeli C segmenta i Mokka X, model B-segmenta.

U skladu sa manirom dobrog domaćina u prijatnoj atmosferi i uz posluženje, gostima je omogućeno da lično upoznaju sa novim tehnologijama koje ova vozila posjeduju. Na raspolaganju im je bilo Opel prodajno osoblje koje je odgovorilo na sva pitanja i razjasnilo evenutulane nedoumice kada su u pitaju ovi izvanredni model. Takođe im je bila pružena mogućnost da odmah testiraju model koji im je naročito zaokupio pažnju.

Svim prisutnim su predočene posebne povoljnosti pri kupovini ovih SUV modela, ukoliko se za to odluče u naredna tri dana. U pitanju je obezbijeđena garancija od 5 godina u čijem trajanju će kupac na svom novoodabranom Opel SUV-u imati besplatne redovne servise. Takođe kao poklon kompanije Osmanagić Co ovim kupcima je i prva registracija i kasko osiguranje za njihov novi Opel iz ovog tria.

Ono što je predstavljalo dodatno iznenađenje večeri jeste izvlačenje srećnog dobitnika koji je dobio mogućnost za korišćenje testnog vozila Opel Grandland X u trajanju od 3 dana.

Oficijelni dio programa vodila je Dušica Vukdelić, dobro poznato TV lice koja je svojom neposrednošću na naročit načim obojila prijatnu atmosferu na ovom događaju.

Podijeli na:

Magazin, top2

04.06.2023. u 16:13h

Titogradske vijesti, top2

04.06.2023. u 16:00h

Extra +, Titogradske vijesti, top1

04.06.2023. u 15:37h

Titogradske vijesti, top2

04.06.2023. u 12:39h

Skip to content