“Fejsbuk” najavio veliko spremanje “Mesindžera”

Radio Titograd

17.01.2018, 00:00h

2 min

 

Opcije koje su u poslednjih nekoliko godina samo pristizale na „Fejsbukovu“ aplikaciju „Mesindžer“ zatrpale su je i otežale komunikaciju između korisnika. Problem je uočen i u kompaniji Marka Zakerberga najavljuju da će tokom godine biti rešen.

Aplikaciju Mesindžer koristi više od 1,3 milijarde ljudi i mnogima je to glavni vid onlajn komunikacije, zbog čega su u „Fejsbuku“ tokom minulih godina i dodavali brojne nove mogućnosti i dodatke, piše portal Ingedžit.

Sada je stanje takvo da mnoge opcije otežavaju glavni zadatak Mesindžera – komunikaciju. 

Dejvid Markus:

Dejvid Markus: „Mesindžer“ će biti bolji do kraja 2018. godine

Jedan od čelnika „Fejsbuka“ zadužen za proizvode za komunikaciju Dejvid Markus u velikom postu priznaje da su u Mesindžer ubacili dosta toga i da su korisnici većinu opcija prihvatili, dok ima i stvari koje im se jednostavno nisu dopale.

Kako su se gomilali nove mogućnosti, aplikacija je postajala sve zatrpanija. Zbog toga je neophodno da se uvede red te Markus najavljuje velika ulaganja u jednostavniji Mesindžer.

Nema razloga za strah jer najavljeno unapređenje ne znači da će uvedene opcije biti povučene.

Prema Markusovim rečima, korisnici mogu očekivati da će samo biti uklonjeni nepotrebni koraci koji su „glavni krivci“ za haos koji vlada u Mesindžeru

Podijeli na:

Titogradske vijesti, top2

30.03.2023. u 21:15h

Titogradske vijesti, top2

30.03.2023. u 20:41h

Titogradske vijesti, top1

30.03.2023. u 20:35h

Skip to content