Džudović: Dugo sam se spremao za klupu Budućnosti

Radio Titograd

10.08.2022, 16:21h

< 1 min

Džudović na klupu plavih stiže umjesto Aleksandra Nedovića, sa kojim sporazumno raskinuta saradnja nakon poraza od Dečića.

Novi kormilar Budućnosti je na konferenciji za novinare rekao da je za svakog trenera izazov da radi u najvećem crnogorskom klubu.

– Svaki trener ima u svijesti da bude trener Budućnosti, jer je to jedan veliki klub. Ja se već dugo spremam za takve stvari da preuzmem ulogu šefa stručnog štaba. Ovaj poziv je došao iznenada, ali ja sam bio spreman i uz razumijevanje FSCG, predsjednika i selektora, dobio sam razriješene ruke da mogu da pregovaram i da se dogovorim za preuzimanje šefa stručnog štaba Budućnosti. Nisam tu prvi put, radio sam već šest mjeseci, vodio sam ekipe samostalno na četiri kola. Tada sam uspio da dobijem povjerenje kluba i koja mi je ponudila produžetak saradnje kao šefa stručnog štaba. Ja sam smatrao da u tom trenutku nisam bio spreman iz nekoliko razloga. Prvi, nisam bio završio školovanje, odnosno nisam imao licencu. Smatram da jedan veliki klub ne može sebi da dozvoli da pokriva tu poziciju. To bi se kosilo sa školom trenera u koju sam ja isto tako bio uključen. Osjetio sam u tom momentu da je to preveliki zalogaj. Mnogo mi se puta dešavalo da u glavi pomislim da poziv ponovo neće doći. Sticajem okolnosti on je došao. Ja sam zahvalan predsjedniku kluba što me je direktno zvao i spreman sam da radim na novim izazovima koji slijede – rekao je Miodrag Džudović.

Podijeli na:

Titogradske vijesti, top2

18.04.2024. u 18:09h

Titogradske vijesti, top1

18.04.2024. u 15:03h

Skip to content