Đurašković: Uspjesi Kik-boks kluba Lovćen za poštovanje

Radio Titograd

03.04.2024, 14:40h

< 1 min

Gradonačelnik Prijestonice Cetinje Nikola Đurašković primio je danas kik-boksera Jovana Lipovinu koji je nedavno osvojio zlatnu medalju na Svjetskom kupu u italijanskom Jezolu.

Čestitajući na osvojenoj medalji, Đurašković je kazao da će Prijestonica i u narednom periodu podržavati rad Kik-boks kluba Lovćen kao i pojedinačne nastupe takmičara. Istakao je da su rezultati koje klub postiže za posebno poštovanje i poželio kontinuitet uspješnog rada u budućem periodu.

Sastanku je prisustvovao i trener kluba Janko Kuzman koji se zahvalio gradonačelniku na prijemu i podršci koju pruža Kik boks klubu Lovćen, kao i što na adekvatan način vrednuje i nagrađuje njihove sportske rezultate.

“Podsjetimo, član cetinjskog Lovćena do trofeja je došao u disciplini lou-kik, u kategoriji juniora do 54 kilograma. Lipovina je u Jezolu zabilježio tri trijumfa, a eliminisao je borce iz Moldavije, Bugarske i u finalu, domaćeg kik-boksera, Italije. Dominantan nastup potvrdio je pobjedom u finalu, prekidom u prvoj rundi i time ostvario veliki rezultat za Kik boks klub Lovćen i naš grad. Prijestonica Cetinje je ovom prilikom opredijelila odgovarajuću novčanu nagradu za Lipovinu”, dodali su iz Prijestonice.

Podijeli na:

Titogradske vijesti, top2

14.04.2024. u 20:55h

Titogradske vijesti, top2

14.04.2024. u 19:40h

Skip to content