Bemax generalni sponzor Rukometnog saveza i u narednih godinu dana

Radio Titograd

24.01.2024, 16:39h

2 min

Kompanija Bemax biće generalni sponzor Rukometnog saveza Crne Gore i u narednih godinu dana.

Kako su saopštili iz RSCG, ugovor su u prostorijama Saveza potpisali predsjednik Saveza Petar Kapisoda i izvršni direktor kompanije Bemax Miladin Mijajlović.

“Nakon uspješnih nastupa „lavica“ na Svjetskom i „lavova“ na Evropskom prvenstvu, vrijeme je za potpisivanje novih ugovora i nastavak saradnje sa tradicionalnim sponzorima i partnerima Rukometnog saveza Crne Gore. Jedan od njih je jedna od najuspješnijih crnogorskih kompanija Bemax sa kojom je dogovorena saradnja i tokom 2024”, navode iz RSCG.

Ističu da Ugovor predstavlja treći produžetak saradnje, što je najbolja potvrda da su u proteklim godinama obje strane ostvarile zacrtane ciljeve.

„Nastavljamo saradnju sa jednom od najuspješnijih crnogorskih kompanija. Treći put potpisujemo novi ugovor, što je potvrda da smo kao partneri ostvarili zacrtano u proteklim godinama. Djelovanje Bemaxa je primjer koji bi trebalo da slijede i druge društveno odgovorne kompanije, jer su proteklih godina značajno podržavali crnogorski rukomet, što je bilo značajno kako za razvoj pojedinih klubova, tako i za ostvarivanje onoga što je prioritet Saveza – dostojno predstavljanje države na međunarodnoj sceni od strane reprezentativnih selekcija”, kazao je Kapisoda.

Naglasio je da bez podrške generalnog sponzora ne bi bilo moguće ostvarenje svih aktivnosti u njihovom godišnjem kalendaru.

“Vjerujem da su odlična izdanja muške i ženske reprezentacije na posljednja dva velika takmičenja, najava dobrih rezultata i u olimpijskoj godini, koja je posebna za svakog sportistu“, kazao je Kapisoda.

Mijajlović je istakao da Bemax potpisivanjem ugovora nastavlja uspješnu saradnju sa Savezom.

„Nastavljamo saradnju sa ciljem da i u ovoj godini kroz uspjehe koje ostvaruju naše rukometašice i rukometaši, dajemo doprinos u promociji i razvoju rukometa i uopšte sporta u Crnoj Gori. Rukometne reprezentacije su nakon obnove nezavisnosti u javnosti prepoznate kao najbolji ambasadori naše države na međunarodnoj sceni, a potvrda je ponovo stigla nakon odličnih nastupa rukometašica i rukometaša na Svjetskom, odnosno Evropskom prvenstvu. Vjerujem da će naša podrška biti stimulans da rezultati djevojaka i momaka koji u svim uzrastima ponosno nose državni grb na dresovima, budu na visokom nivou i u olimpijskoj godini“, kazao je Mijajlović.

Izvor.antenam.net

Podijeli na:

Titogradske vijesti, top2

22.02.2024. u 09:07h

Titogradske vijesti, top2

22.02.2024. u 07:49h

Titogradske vijesti, top2

22.02.2024. u 07:46h

Skip to content