Sportski potez selektora Crne Gore poslije meča, ušao u autobus Srbije i čestitao pobjedu

Radio Titograd

28.03.2023, 10:22h

< 1 min

Foto:screenshot

Jeste selektor Crne Gore Miodrag Radulović bio malo ljut na sudije poslije meča sa Srbijom (0:2), ali daleko od toga da je imao šta da zamjeri Orlovima!

Svojim ponašanjem i izjavama Radulović je uvijek iskazivao poštovanje prema fudubalskoj reprezentaciji Srbije i njenim članovima – što je bio slučaj i posliije utakmice u ponedjeljak veče u Podgorici.

Naime, prije nego što su reprezentacije napustile stadion, Radulović je ušao u autobus Orlova da se pozdravi i čestita im na trijumfu, a kamera Telegrafa je bila na licu mjesta da to i zabilježi.

Podsjetimo, Radulović je poslije meča rekao:

– Poslije ovakve utakmice i ovakve naše igre, rezultat 0:2 je u najmanju ruku nerealan. Odigrali smo 45 izvanrednih minuta, taktički besprekornih, imali dvije šanse i već tada sam se pribojavao starog fudbalskog pravila da ćemo biti kažnjeni kad ne iskoristimo prilike. U drugom poluvremenu smo nastavili u istom ritmu, ali smo nažalost imali dvije iznuđene izmjene zbog povreda, koje su nam poremetile sistem. Prvi gol je iz čiste slučajnosti, a vidjećete šta prethodi tom golu. Neću o tome da pričam, ima ko će to da gleda. To je stara priča kada smo mi u pitanju.

 

Izvor:DAN

Podijeli na:

Magazin, top2

01.06.2023. u 17:28h

Titogradske vijesti, top1

01.06.2023. u 16:52h

Titogradske vijesti, top2

01.06.2023. u 13:47h

Skip to content