Oglasila se i Barselona o povratku Lea Mesija

Radio Titograd

31.03.2023, 19:19h

< 1 min

Potpredsjednik fudbalskog kluba Barselona Rafa Đuste otkrio je da su oni u stalnim kontaktima sa Lionelom Mesijem i njegovim ocem Horheom oko povratka na “Spotifaj Kamp nou”.

Pari Sen Žermen će dati sve što imaju da Mesi i naredne sezone nosi dres tima sa “Parka prinčeva”. Na njemu je da odluči da li će prihvatiti ponudu ili će kao slobodan igrač napustiti Pariz. Navodno, rekao je saigračima iz PSŽ da ne bi imao ništa protiv da produži saradnju sa “svecima”.

Od njegovog odlaska iz Katalonije sve vrijeme se povezuje s povratkom, a sada kao da je nikada bliži, iako su priče različite… Njegov kum Serhio Aguero izjavio je da su šanse da se Mesi vrati u Barsu 60 odsto, izvori bliski klubu takođe, a sada se i Barselona konkretno oglasila povodom najnovijih spekulacija.

“U kontaktu smo s Mesijevim kampom. Leo zna koliko ga cijenimo i da bismo voljeli da se vrati. Bio sam prisutan tokom pregovora oko novog ugovora prije dvije godine i znam koliko je teško bilo pustiti ga da ode. Naravno, Mesi voli klub i grad, a mi ćemo učiniti sve što možemo da stvorimo uslove za nastavak njegove istorije ovdje”, rekla je desna Laportina ruka Rafa Đuste.

Takođe, mediji bliski samom Leu ističu da je i danas bilo razgovora između Mesija i Barsinog blagajnika. Navodno, 10.000.000 eura po sezoni zarađivao bi Argentinac ukoliko se pronađe poluga za njegov povratak.

Podijeli na:

Magazin, top2

01.06.2023. u 17:28h

Titogradske vijesti, top1

01.06.2023. u 16:52h

Titogradske vijesti, top2

01.06.2023. u 13:47h

Skip to content