BS o izjavi Bojanića: Akumulirana frustracija sa primjesama ozbiljne mržnje

Radio Titograd

01.09.2022, 18:05h

< 1 min

Potpuno je razumljiva frustracija Mladena Bojanića, neostvarenog političara, predsjednika države u pokušaju i ministra kapitalnih investicija koji će biti upamćen samo po gašenju jednog od najprepoznatljivijih crnogorskih brendova – Montenegro Airlinesa, po mnogo priče i nikakvom rezultatu, kao i konstantnim bavljenjem lika i djela Ervina Ibrahimovića i Bošnjačke stranke, saopšteno je iz ove partije.

Iako, kako kažu, jasno prepoznaju njegovu namjeru da se iz duboke nebitnosti izbori za pola sata “bitnosti”, duboko uvjereni da to neće izliječiti akumuliranu frustraciju sa primjesama ozbiljne mržnje, kao razumni, darežljivi i merhametli ljudi svjesno mu nude još pola sata “bitnosti” ali ne mogu više od toga.

Mislimo, navode iz BS, da je to ljudski i korektno.

„Sada udrite Mladene, mi se moramo posvetiti popravljanju onoga što ste uništili, nadoknađivanju onoga što ste propustili i stabilizaciji društva koje ste destabilizovali. Na prizemne lične kvalifikacije se, iz pristojnosti i potrebe da i javni diskurs vratimo na primjeren nivo, nećemo obazirati, ali Vam i tu možemo obećati da Vam nećemo dozvoliti da nas uvučete u blato jer biste nas tamo, sugurno, pobijedili“, zaključuju u saopštenju.

Podijeli na:

Video hit dana,

21:51h

Titogradske vijesti, top1

07.12.2022. u 20:23h

Skip to content