Američka Prva dama Melania Tramp postigla je vansudsku nagodbu s izdavačem slovenskog tabloida

Radio Titograd

09.12.2017, 00:00h

< 1 min

Američka Prva dama Melania Tramp postigla je  vansudsku nagodbu s izdavačem slovenskog tabloida koji je tužila nakon što se list izvinio zbog klevete, potvrdila je u petak njena  advokatica iz Ljubljane.

“Gospođa Melania Tramp i kuća “Delo” kao izdavač postigli su vansudsku nagodbu u vezi sa lažnim natpisima koji su objvljeni u reviji Suzy”, rekla je Nataša Pirc Musar koja u Sloveniji zastupa pravne interese američke Prve dame.

Advokatica nije navela pojedinosti sporazuma ali je istaknula da je “Ovako zaključen predmet dokaz da gospođa Tramp ni ubuduće neće dopuštati uvrede i laži na svoj račun, nego će na njih uvijek reagovati kako bi zaštitila svoja prava i interese”.

Pirc Musar je rekla da je tužbu podnijela zbog neistina koje su povrijedile dostojanstvo, ugled i dobro ime Melanije Tramp.

Revija Suzy koju izdaje vodeća novinska kuća “Delo” u jednom je članku lani tokom predsjedničke kampanje u SAD-u objavila da je Melania nakon odlaska iz svoje domovine Slovenije radila za modnu agenciju koja je uz osnovni posao bogatim klijentima nudila i djevojke za pratnju sugeriršući tako da je bila elitna pratnja.

Posebna šteta nastala je za Melaniju i Donalda Trampa kad je te nedokazane navode iz slovenske revije prenio i Daily Mail koji se nakon toga odmah izvinio.

Iz revije Suzy u petak su istaknuli kako su 2016. objavili članak iz kojeg se moglo zaključiti da je Melania Tramp bila elitna pratnja.

“Nismo za to imali dokaz i zato se izvinjavamo. Nismo imali namjeru povrijediti ili uvrijediti gospođu Tramp”, naveli suiz revije Suzy.
Melania Trump

Podijeli na:

Titogradske vijesti, top2

04.06.2023. u 16:00h

Extra +, Titogradske vijesti, top1

04.06.2023. u 15:37h

Titogradske vijesti, top2

04.06.2023. u 13:40h

Titogradske vijesti, top2

04.06.2023. u 11:45h

Skip to content