Peković i Vukčević kod Laloševića: Realno je da se muška i ženska reprezentacija plasiraju na velika takmičenja

Radio Titograd

16.01.2023, 16:55h

< 1 min

Ministar sporta i mladih, Vasilije Lalošević, primio je danas predsjednika Košarkaškog saveza Crne Gore, Nikolu Pekovića i novog direktora košarkaške reprezentacije, bivšeg asa Budućnosti”, Dragana Vukčevića.

Na sastanku je razgovarano o budućim aktivnostima saveza, te o učešću u kvalifikacionim mečevima, gdje postoji realna šansa da se ženska košarkaška reprezentacija plasira na Evropsko prvenstvo.

Riječi je bilo i o takozvanim košarkaškim prozorima gdje je muškoj košarkaškoj reprezentaciji potrebna još samo jedna pobjeda za plasman na Svjetsko prvenstvo.

Zaključeno je da je prošla godina bila izuzetno uspješna, kada je u pitanju košarka, gdje su i mlađe i seniorske selekcije u obije konkurencije imale izvrsne rezultate.

Ministar Lalošević je pohvalio aktivnosti Košarkaškog saveza Crne Gore, te istakao da će Ministarstvo sporta i mladih nastaviti da podržava KSCG, kao i do sada.

Peković i Vukčević su se zahvalili na dobroj saradnji Ministarstva sporta i mladih i njihovog saveza.

Sastanku je prisustvovao i Zoran Jojić, vršilac dužnosti direktora u Direktoratu za sport, u Ministarstvu sporta i mladih.

Podijeli na:

Titogradske vijesti, top2

29.03.2024. u 11:26h

Skip to content