(VIDEO) Nezgoda glumice Džesike Čestejn na dodjeli SAG Awards: Pala izlazeći na binu

Radio Titograd

27.02.2023, 10:37h

< 1 min

Foto:Tviter

Holivudska glumica Džesika Čestejn spotaknula se tokom izlaska na binu na dodjeli SAG Awards 2023. koja se održala sinoć u Los Anđelesu.

Oskarovka se prilikom izlaska na podijum kako bi preuzela nagradu za svoju ulogu u miniseriji “George & Tammy” spotaknula o haljinu koju je dizajnirao Zuhair Murad.

Kamere i fotografi zabilježili su spomenuti trenutak kad je Čestejn skoro pala, a odmah su joj pritrčali u pomoć.

“Malo mi je neugodno što sam se spotaknula na stepenicama, ali imala sam dva veoma zgodna muškarca koji su mi pomogli da se popnem”, kazala je glumica za magazin People te zaključila: “Dakle, to nije bilo loše”.

Čestejn je pojasnila da je za spoticanje kriva njena haljina te da ju je zarobila: “Ja sam ta koja nikada ne očekuje da će se ovo dogoditi. Bila sam zarobljena u svojoj haljini i imala sam jako ljubazne muškarce koji su mi pomagali, tako da je to bio plus”.

U seriji za koju je nagrađena Čestejn je glumila kantri pjevačicu Tammy Wynette uz Michaela Shanona, koji je glumio jednog od Wynetteinih muževa, country zvijezdu George Jonesa.

Međutim, nakon što je sramota zbog njenog pada prošla, izašla je na scenu kako bi podijelila da će se, nakon svoje predstave na Broadwayu “A Doll's House”, sastati s fanovima.

 

Izvor:DAN

Podijeli na:

Titogradske vijesti, top2,

21:14h

Sport, Titogradske vijesti, top1

31.03.2023. u 19:19h

Titogradske vijesti, top2

31.03.2023. u 16:08h

Titogradske vijesti, top2

31.03.2023. u 15:36h

Skip to content