Radulović: Ovo što radi Bord ACG je sramota, zatečen sam, sjutra je trebalo da budu smijenjeni

Radio Titograd

27.03.2024, 21:49h

< 1 min

Ministar saobraćaja i pomorstva poručio je kako je zatečen time što je Vladan Drašković danas smijenjen sa mjesta izvršnog direktora Aerodroma Crne Gore.

On, dodatno, ističe kako je Odbor direktora smijenio Draškovića dan prije nego što je na sjednici Vlade trebalo da bude izabran novi Bord

“Ovo je odluka da se obezglave Aerodromi Crne Gore dan prije nego što dođe novi bord, stvarno sramotna stvar”, poručio je on za Novu M, a prenose Vijesti.

Danas razgovarao sa obojicom i – nije bilo riječi o smjeni

Radulović je kazao da je upravo danas imao razgovor sa Draškovićem i predsjednikom Odbora direktora Eldinom Dobardžićem, ali da tada o smjeni nije bilo riječi.

“Zatečen sam viješću da je smijenjen gospodin Drašković. Čak sam danas od 14.30 do 15.30 imao razgovor sa gospodinom Draškovićem u mojoj kancelariji i gospodinom Dobardžićem. Nije bilo riječi o smjeni gospodina Draškovića, bilo je riječi o dešavanjima zadnjih 10, 15 dana, o hakesrskom napadu, o pola miliona eura što su pošle na neki drugi bankovni račun… O tome je bilo razgovora i o tome je bila priča”, kaže on.

Sjutra smjenjuju Bord ACG

Danas je, ističe, rečeno i kako će Bord biti smijenjen “koliko je sjutra”.

“Rečeno je i da je to prošlo kadrovsku komisiju prije nekoliko dana. Ova odluka je donijeta u pet do 12”, rekao je Radulović.

Istakao je i da je odluka Odbora direktora Aerodroma Crne Gore “neodgovorno prema kompaniji, državi”.

“Ovo meni više liči na neki lični obračun. Gospodin Dobardžić je danas kada je bio kod mene, u isto vrijeme kada je bio i Drašković, je rekao da ne ne pričaju već godinu dana, od marta prošle godine. Mi ne možemo imati takav odnos izvršnog direktora prema Odboru direktora. Država trpi posljedice…”, rekao je Radulović.

Podijeli na:

Titogradske vijesti, top2

20.04.2024. u 19:42h

Titogradske vijesti, top1

20.04.2024. u 15:19h

12.04.2024. u 08:20h

12.04.2024. u 08:20h

Skip to content