Asanović DPS-u: Dok sam ja na čelu Zete neću dozvoliti nikome da otima teritoriju i parča opštinu

Radio Titograd

23.05.2023, 16:43h

2 min

Predsjednik Opštine Zeta Mihailo Asanović poručio je, u reagovanju na navode DPS-a, da neće dozvoliti nikome da otima teritoriju i parča opštinu.

“To ste vi, od 2006. godine dozvoljavali da se međi zetska teritorija. Ja vam sad, javno obećavam, da to neću dozvoliti, ni aerodrom, ni Ćemovsko polje, kao ni izgradnju kolektora u Botunu. Uočavam da i dalje podržavate otimanje naše teritorije, kroz postupak vaše, a nažalost, i naše zećanke, koja je zastavama htjela da pokuša da pravi granice između nas i Glavnog grada. Budite sigurni da to neću dozvoliti, ni vama, niti bilo kome, dok sam ja na čelu Opštine Zeta.
Prošlo je vaše vrijeme, da vaši funkcioneri zarad dobijanja stana ili nekih sumnjivih donacija sa računa pojedinih ministarstava, rade protivno interesima 20 hiljada građana Zete. Nekad su vaši odbornici bili velikosrbi, radikali , pa s obzirom na to, očekujem da jedan dio odbornika, glasa za ovu našu Deklaraciju , da se vrate na fabrička podešavanja. Sigurni budite da će ova Deklaracija biti na dnevnom redu, jer je narod nama ukazao povjerenje, a ne vama, koji nemate podršku ni svakog desetog građanina Zete”, navodi Asanović.

U svom reagovanju osvrnuo se i na komunalne probleme.

“Vi pričate o komunalnom redu, vi koji svaki dan idete u Glavni grad da moljakate još uvijek vaše direktore preduzeća u Glavnom gradu, da u Zeti ništa ne rade, kako bi građani za to nas osudili, ali znaju građani da mi nemamo mehanizaciju, sve do podjele imovine, koju željno iščekujemo, a upravo vi ste krivi za to, jer ste zarad boljeg rezultata u Podgorici glasali za osakaćenu opštinu. Ali ne brinite, i pored toga, što će biti jako naporno, uspjećemo da od Zete napravimo jednu od najbogatijih opština u Crnoj Gori, jer smo to dužni svakom građaninu Zete. Na kraju, želim da vam poručim, da lično ja stojim iza ovog saopštenja, a vidim da iza vašeg, vjerovatno stoji Ivan Vuković, jer niko nema hrabrosti da ga potpiše, a pitanje je, i ko je od vas ostao u DPS, pa mi je jasno zašto ga niko i ne potpisuje”, navodi Asanović.

Podijeli na:

Titogradske vijesti, top2

28.09.2023. u 08:43h

Titogradske vijesti, top2

28.09.2023. u 08:02h

Titogradske vijesti, top2

28.09.2023. u 07:50h

09.09.2023. u 18:39h

09.09.2023. u 18:39h

Skip to content