Zvaničnici čestitali Ramazanski bajram

Radio Titograd

10.04.2024, 07:38h

< 1 min

Foto:Pixabay

 

Državni zvaničnici uputili su čestitke građanima islamske vjeroispovijesti i reisu Islamske zajednice u Crnoj Gori ovodom praznika Bajrama.

Predsjednik Skupštine Crne Gore Andrija Mandić u čestitci je naglasio da želi da ovaj praznik donese mir svima.

“U ime Skupštine Crne Gore i svoje lično želim da Vama i svim vjernicima islamske vjeroispovijesti iskreno čestitam Ramazanski bajram, sa željom da ovaj veliki praznik donese mir, zdravlje i sreću svakom domu i porodici. Naša je dužnost da poštujemo i njegujemo različitosti u Crnoj Gori i upravo simbolika praznika upućuje na ono najbolje u ljudima. Zajedničkim i predanim radom moramo stvoriti društvo tolerancije koje je neophodno za bolju budućnost Crne Gore”, naveo je Mandić u čestitci.

“Najsrdačnije vam čestitam Ramazanski bajram, sa željom da duhovna dobra koja stičete šireći učenje o plemenitosti, nesebičnosti i odgovornosti, budu na korist vama lično, vašim porodicama i našem društvu“, naveo je premijer Spajić u čestitci.

“U srcu vaše vjere leže vrijednosti ljubavi, odgovornosti i humanosti, a to su ideali kojima svi treba da budemo naklonjeni i kojima svi težimo. Zajednička želja za mirom i zajedništvom je nit koja je godinama povezivala građane Crne Gore i nastavlja da nas vodi putem nade, poštovanja i tolerancije”, naveo je Bečić.

 

Izvor:RTCG

Podijeli na:

Titogradske vijesti, top2

29.05.2024. u 08:53h

Titogradske vijesti, top2

29.05.2024. u 08:48h

Titogradske vijesti, top2

29.05.2024. u 07:15h

Skip to content