Živković: Zbog ličnog marketinga, Vučić glumi ulogu zastupnika Srba u regionu

Radio Titograd

16.09.2023, 15:36h

< 1 min

Svakodnevna Vučićeva zapomaganja o tome kako Srbima neko ne dozvoljava da budu  dio Vlade u Crnoj Gori, samo su nastavak lošeg političkog marketinga kojim pokušava sebe pozicionirati u nacionalističkom dijelu svog biračkog tijela. Nažalost, za svoj lični PR, predsjednik susjedne države učestalo zloupotrebljava  naše građane, saopštio je v.d. predsjednika DPS-a Danijel Živković.

Iako dobro zna da Srbi u Crnoj Gori nijesu ugroženi, Vučić ne odustaje od uloge tobožnjeg zastupnika prava Srba u regionu. Nošen umišljajem o sopstvenoj bitnosti i važnosti, pokušavajući da sebi pripiše enormni značaj, Aleksandar Vučić, tendenciozno plasira netačne i zlonamjerne teze. Krećući se utabanim stazama Slobodana Miloševića i njegove pogubne politike, svoje brutalno miješanje u unutrašnja pitanja Crne Gore,  u stilu  nepopravljivog  populiste, Vučić redovno pokušava da prikrije dramatičnom zabrinutošću.

Učestalim slanjem istih poruka preko svoje  političke posluge u Crnoj Gori, predsjednik Srbije,  pokušava da izgovorenu laž pretvori u istinu. Kada državno obilježje Republike Srbije, prikazuje kao zastavu jednog dijela građana Crne Gore, podsjećamo ga da naši građani imaju samo jednu zastavu i to onu koja je simbol države u kojoj žive. Svoju “zabrinutost” Vučić neka pokazuje na pitanjima koja se tiču njegovih ingerencija, a Crnu Goru i  njene građane neka izostavi iz svojih PR uradaka i nebrojanih “istorijskih” govora, zaključuje Živković.

Podijeli na:

Titogradske vijesti, top1,

15:42h

Titogradske vijesti, top2

22.09.2023. u 14:06h

Titogradske vijesti, top2

22.09.2023. u 12:44h

Titogradske vijesti, top2, Uncategorized

22.09.2023. u 11:45h

Titogradske vijesti, top2

22.09.2023. u 11:40h

Skip to content