Žene u ovim znakovima najčešće su same, imaju previsoke kriterijume

Radio Titograd

11.07.2024, 06:39h

2 min

Foto:Pixabay

 

Ove žene često ostaju same, ne zato što im nedostaje šarma ili ljepote, već zato što imaju visoke standarde i ne pristaju na manje od onoga što zaslužuju.

Ljubav je čarobna, no za neke žene zodijaka, pronalaženje pravog partnera može biti prava potraga za svetim gralom. Ove žene često ostaju same, ne zato što im nedostaje šarma ili ljepote, već zato što imaju visoke standarde i ne pristaju na manje od onoga što zaslužuju. Evo o kojim je znakovima riječ.

Djevica

Djevice se ne zadovoljavaju prosječnim i uvijek traže muškarca koji će ispuniti sve njihove visoke standarde. Djevice žele partnera koji je inteligentan, uredan, odgovoran i ambiciozan te neće pristati na manje. One su majstorice detalja i uvijek obraćaju pažnju na sitnice koje drugi možda ne primjećuju. Njihova potreba za redom i savršenstvom znači da će pažljivo analizirati svakog potencijalnog partnera, tražeći bilo kakve znakove nesavršenstva. Iako mnogi ne mogu zadovoljiti njihove visoke standarde, Djevice su spremne čekati onog pravog koji će se uklopiti u njihov savršeni svijet.

Vaga

Vage sanjaju o savršenoj ljubavi i često imaju visoke kriterijume kada je riječ o pronalaženju pravog partnera. Žele muškarca koji je šarmantan, pažljiv, estetski osviješten i sposoban za duboku emocionalnu povezanost. Prirodne su romantičarke i vjeruju u pravu ljubav iz bajki. Njihova sklonost prema idealizmu znači da će tražiti partnera koji ispunjava sve njihove romantične snove. Iako je teško pronaći nekoga tko će zadovoljiti sve te kriterijume, Vage su spremne čekati jer vjeruju da je prava ljubav vrijedna svakog truda i čekanja.

Škorpion

Škorpionke traže muškarca koji može pratiti njihovu strast i emocionalnu dubinu. One žele partnera koji je izuzetno lojalan, strastven, tajanstven i sposoban za duboku emocionalnu povezanost. Ove zavodnice zodijaka ne zadovoljavaju se površnim vezama, piše Index Njihova potreba za intenzivnim emocijama i dubokom povezanošću znači da će tražiti partnera koji može zadovoljiti njihove visoke standarde. Iako je teško pronaći nekoga ko može pratiti njihov intenzitet, Škorpionke su spremne čekati jer vjeruju da je prava ljubav vrijedna svake borbe.

 

 

Izvor:RTCG

Podijeli na:

Titogradske vijesti, top2

20.07.2024. u 11:10h

Titogradske vijesti, top2

20.07.2024. u 09:28h

Titogradske vijesti, top2

20.07.2024. u 09:25h

Magazin, Titogradske vijesti, top2

20.07.2024. u 09:20h

Skip to content