Željko Samardžić priredio Podgorici spektakularan koncert, Dan nezavisnosti na prepunom gradskom trgu

Radio Titograd

22.05.2024, 11:52h

2 min

Trg nezavisnosti u Podgorici odavno nije bio pun kao sinoć, kada je podgoričku publiku okupila regionalna zvijezda Željko Samardžić.

Crnoj Gori i glavnom gradu za 21. maj poručuje:

„Ljubav nas je sve stvorila i ljubav je jedina koja nas može održati zajedno“, istakao je Samardžić.

Ubrzo nakon čestitke za 21. maj, zapjevao je hitove uz koje su uživale, ne samo starije generacije, već i puno omladine.

„U posljednje vrijeme često se družim sa podgoričkom publikom i vidim da su došli neki novi klinci koji poštuju i vole to što radim svih ovih godina. Često sam u Podgorici. Jako mi je stalo da zadovoljim sve one koji budu večeras u Podgorici, i da odu zadovoljni, s osmijehom na licu. Siguran sam da će zajedno sa mnom pjevati svi“, kaže Samardžić za Media Biro.

Tako je i bilo. Publika je uživala uz njegove hitove, ali i u atmosferi na Proljećnom pazaru.

Foto: Media Biro

Uz piće i delicije iz pazarnih kućica slavili su Dan nezavisnosti sa porodicom i prijateljima. Građani primjećuju da centar Podgorice odavno nije bio pun kao sinoć. Poručuju da su srećni što ih je juče, kao i prije 18 godina, na istom mjestu okupio 21. maj, dan kada je Crna Gora prije 18 godina obnovila svoju nezavisnost.

Podgoričane je u centralnu proslavu uveo jedan od njihovih omiljenih muzičara Edo Abdović. U bogatom repertoaru, nezaobilazna je bila i pjesma Podgorici.

„Neka je srećan Dan nezavisnosti građankama i građanima. Kao Staropodgoričanin sam srećan i zadovoljan što sam učesnik ovakvog događaja. Vidim da je puno ljudi na trgu, srećan sam od srca. Ko ne voli svoju kuću, to ne razumijem. Pjevaću od srca. Hajde da se malo družimo i da pjevamo, da se zabavimo. To je suština cijele priče“, kaže Abdović.

Izvor: Media Biro

Podijeli na:

Titogradske vijesti, top2

22.06.2024. u 15:34h

Titogradske vijesti, top2

22.06.2024. u 15:28h

Titogradske vijesti, top2

22.06.2024. u 15:22h

Magazin, top2

22.06.2024. u 11:04h

Skip to content