Zečević: Narušeni odnosi između Novovića i Šukovića

Radio Titograd

16.12.2023, 07:30h

< 1 min

Foto:RTCG

 

Odnosi između glavnog specijalnog tužioca(GST) Vladimira Novovića i načelnik Specijalnog policijskog odjeljenja (SPO) Predraga Šukovića ozbiljno su narušeni, ne komuniciraju lično već putem mejla, i to svi znaju, kazao je gostujući u emisiji “Pretres” na Radiju Crne Gore novinar Predrag Zečević.

“Znam da se oni ne slažu, komuniciraju mejlom, dakle ne pričaju lično. Čitava Podgorica zna da Novović i Šuković ne pričaju, ne slažu se, nemaju iste poglede na mnoge stvari”, istakao je Zečević.

Podsjetimo, ministar pravde Andrej Milović je saopštio da će napustiti funkciju ako na čelu Specijalnog policijskog odjeljenja ostane Predrag Šuković.

Na pitanje hoće li na čelu SPO ostati Predrag Šuković, Milović je rekao da neće.

“Ne. Predrag Šuković, na osnovu svega što je radio protiv PES-a i njegovog lidera, učešća u aferi ,,Do Kvon“, pa do mnogih afera u kojima je pratio Dritana Abazovića ne može više ostati u bezbjednosnom sektoru”, kazao je ranije ministar Milović.

Osvrćući se na te navode, Zečević kaže da su iznijete činjenice.

“To su činjenice, i ministar pravde Andrej Milović je iznio nepobitne činjenice, međutim, problem je što Novović to nije javno kazao. On je kazao da od njega zavisi i to je apsolutno tačno, i što je rekao Vukas Radonjić da po zakonu to mora da potvrdi glavni specijalni tužilac”, kazao je Zečević.

“Rekao bih da je Milović žrtva činjenice da čovjek govori istinu i ono što svi znaju”, istakao je Zečević.

 

 

Izvor:RTCG

Podijeli na:

Titogradske vijesti, top2

17.05.2024. u 18:51h

Titogradske vijesti, top2

17.05.2024. u 15:27h

15.05.2024. u 06:42h

15.05.2024. u 06:42h

Skip to content