Zbog neistina i sumanutih optužbi, podnijeta tužba protiv g. Medojevića

Radio Titograd

27.02.2023, 11:40h

2 min

Foto:Evropa sad

Obavještavamo javnost Crne Gore, da je predsjednik Pokreta Evropa Sad, gospodin Milojko Spajić, angažovao Advokatsku kancelariju Danilo Radulović, da u njegovo ime preduzima sve pravne radnje vezano za zaštitu prava ličnosti, pred nadležnim sudovima.

U vezi sa tim, kako je i najavljeno, danas je predata tužba protiv gospodina Nebojše Medojevića, zbog povrede prava na psihički integritet, prava na čast, prava na ugled i prava na dostojanstvo gospodina Spajića.

Povodom podnijete tužbe, advokat Danilo Radulović izjavio je da se njegov klijent gospodin Spajić, na ovakav potez odlučio, kako zbog sopstvene mentalne higijene, tako i zbog mentalne higijene cjelokupne javnosti, koja je godinama, od strane Tuženog, bombardovana senzacionalističkim optužbama protiv gospodina Spajića, bez bilo kakvog pravnog i logičkog osnova.

Gospodin Spajić, kao javna ličnost i aktivan učesnik političkog života, je dosadašnjim postupcima pokazao da je spreman da u datim političkim okolnostima, podnese uz veći stepen tolerancije, sve negativne kritike i reakcije, koje je, kao kreator jednog koncepta rješavanja ekonomskog pitanja, mogao i očekivati.

Međutim, Tuženi u kontinuitetu, sa ogromnim brojem svojih javnih objava, targetira Tužioca koristeći najveće uvrede i inkriminišuće optužbe, te je gospodin Spajić prinuđen svoj integritet zaštititi sudskim putem.

Advokat Danilo Radulović očekuje da sud, putem adekvatne presude, ispuni svoju zakonsku ulogu i da građanin, danas Milojko Spajić, a sjutra bilo koji drugi građanin, ne bude ostavljen i prepušten sam sebi u jednoj neravnopravnoj borbi, kad se eksponirana javna ličnost, skupa sa svim medijskim korporacijama koje prenose njegove izjave, obrušava na njega, sa najtežim optužbama, koje nisu podkrijepljene niti jednim dokazom.

,,Mrlje na obrazu”, posebno u Crnoj Gori, jednoj, uz sav napredak savremenog svijeta, ipak patrijarhalnoj sredini, koja i dalje većinski drži do časti i ugleda, kao najvećih vrlina i mjera svega, nemaju cijenu, te smo sigurni da će nadležni sud zaštititi ugrožena prava našeg klijenta, zaključuje advokat Danilo Radulović.

 

Autor:Radiotitograd.me

Podijeli na:

Titogradske vijesti, top2

23.03.2023. u 20:54h

Titogradske vijesti, top2

23.03.2023. u 19:26h

Titogradske vijesti, top2

23.03.2023. u 19:16h

Magazin, Titogradske vijesti, top2

23.03.2023. u 18:55h

Titogradske vijesti, top2

23.03.2023. u 18:49h

Skip to content