Vuković Kuč: Sablažnjiva izjava Spajića mora nas upozoriti na opasnost politike koju nonšalantno vodi

Radio Titograd

16.02.2024, 20:50h

< 1 min

Sablažnjiva izjava premijera Milojka Spajića mora nas upozoriti na opasnost politike koju nonšalantno vodi, jer se ta navodna egzotičnost u izjavama i postupcima može pretvoriti u noćnu moru Crne Gore, ocijenila je poslanica  Demokratske partije socijalista (DPS) Aleksandra Vuković Kuč.

Funkcionerka DPS-a reagovala je na premijerovu izjavu da poruke predsjednika Skupštine Andrije Mandića su “miroljubivije nego Dalaj Lamine”.

“Pozivam sve moje ratne drugove iz ‘91. i ‘99. da budu spremni. Možete da računate na ono najgore.” Sigurno su ove neslavne riječi Andrije Mandića našega premijera Spajića podśetile na izreke Dalaj Lame. Premijer se otvoreno narugao građanima Crne Gore kad je negatora crnogorske nacije, genocida u Srebrenici, branitelja ratnih zločinaca, postavio na čelo Skupštine Crne Gore, no sad otvoreno ismijava evropske partnere, svjestan da su i oni prihvatili kao normalnu okolnost da nam se rusko-srpska agentura uselila u srce sistema i razara ga do srži”, napisala je Vuković Kuč u objavi na mreži X.

Ova, kako kaže, “sablažnjiva” izjava Spajića mora “nas upozoriti na opasnost politike koju nonšalantno vodi”.

“Jer se ta navodna egzotičnost u izjavama i postupcima može pretvoriti u noćnu moru Crne Gore”, stoji u objavi poslanice.

Podijeli na:

Titogradske vijesti, top2

14.04.2024. u 20:55h

Titogradske vijesti, top2

14.04.2024. u 19:40h

Skip to content