Vuković-Kuč: Crna Gora neće biti Vučićeva zvečka

Radio Titograd

21.10.2023, 20:59h

< 1 min

Foto:DPS

Beogradski gazda crnogorskih vlastodržaca Aleksandar Vučić ne krije svoju popisnu euforiju, dok unaprijed obznanjuje rezultate popisa u Crnoj Gori. Dok na njegove prijetnje ćute inferiorni predśednik i kvazipremijer Crne Gore, pripremajući popis kojim žele da otpišu Crnu Goru i zauvijek je zbace s EU magistrale, sva građanska Crna Gora šalje poruku da je upravo ona bedem o koji će se razbiti velikosrpski snovi i da većina građana Crne Gore nema cijenu, kao što je imaju podanici koji su danas i koji će śutra biti na vlasti – ocijenila je članica Predsjedništva Demokratske partije socijalista i poslanica u Skupštini Crne Gore Aleksandra Vuković-Kuč.

– Ova država je skupo plaćena životima crnogorskih slobodara da bi je jeftino prodali Šešeljevim čedima u Srbiji i Crnoj Gori. Bojkotovati ovakav popis je pitanje ljudskoga dostojanstva i građanske osviještenosti. Bojkotovati ovakav popis znači postojati i opstajati – istakla je Vuković-Kuč.

Bojkotovati ovakav popis, prema njenim riječima, “znači odbiti Crnu Goru pretvoriti u Vučićevu zvečku, kojom će uveseljavati regionalne nacionaliste i šoviniste i naše domaće bezlične i mutne političare – poniznike”.

 

Izvor:Pobjeda

Podijeli na:

Titogradske vijesti, top1

05.12.2023. u 15:07h

Titogradske vijesti, top2

05.12.2023. u 13:59h

Skip to content