Vukićević: U fokusu sam jer me DPS targetira, i drugi poslanici će glasati protiv prijema Kosova u SE

Radio Titograd

27.03.2024, 12:39h

< 1 min

Foto:Skupstina CG

 

Šefica crnogorske delegacije u Parlamentarnoj skupštini SE (PSSE) Maja Vukićević potvrdila je da će glasati protiv prijema Kosova u toj panevropskoj organizaciji.

Vukićević kaže da je istina da je od momenta od kad je objavljeno da će glasati protiv, meta napada koji dolaze sa Kosova ali, dodaje i nažalost od strane manjeg dijela podržavalaca Demokratske partije socijalista.

„Takvo njihovo ponašanje najbolje govori o njima, i to je zapravo mjera demokratije po ukusu DPS-a, svako mišljenje suprotno od njihovog nije prihvatljivo“, kazala je Vukićević za Aloonline.

Kaže da nije jedina poslanica koja će u Parlamentarnoj Skupštini glasati protiv, isto, kako je kazala, su najavile i kolege iz nekoliko zemalja koje su čak dio Evropske unije.

„Ali sam samo ja u fokusu najviše zahvaljujući nekorektnoj kampanji dijela poslanika Demokratske partije socijalista, koji su se odlučili za kampanju ličnog targetiranja, ali treba da znaju da me njihovo mišljenje i kampanja koju vode uopšte ne zanimaju“, rekla je Vukićević.

„Svojim ponašanjem samo pokazuju zbog čega nikome nisu poželjan partner“ kaže Vukićević za Aloonline.

 

 

Izvor:Portal Analitika

Podijeli na:

Titogradske vijesti, top2

14.04.2024. u 20:55h

Titogradske vijesti, top2

14.04.2024. u 19:40h

Skip to content