Vučić se obrušio na regionalne medije, smetaju mu i oni iz Crne Gore

Radio Titograd

07.04.2024, 13:04h

< 1 min

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić je u opsežnom intervju za Informer televiziju kazao da je na regionalnom nivou dogovoreno da “krivac bude samo jedan” i da se to propagira kroz medije.

„Pogledajte regionalne medije – Olobođenje, Klix.ba, Slobodna Bosna, BiH televizija, Dnevni Avaz još i najmanje – svima u Sarajevu je, kao po komandi, Vučić za sve kriv. U Podgorici ne moram da govorim oko crnogorskih Vijesti i Pobjede. U Prištini da ne govorim, u Zagrebu Jutarnji – svuda gdje Šolak ima prste i gdje nema, nije ni važno… Pitanje je zašto svi ti ljudi toliko mrze jednog jedinog čovjeka iz Srbije? Evo najgori sam na svijetu – odvratan sam, grozan, ružan, debeo, svašta sam im učinio u životu“, kazao je Vučić, prenosi portal Analitika.

Je li moguće, upitao je on, da svakog dana bude kampanja u tim medijima.

„Ne mogu da podnesu da Srbija raste, napreduje, da je ubjedljivo prva na Zapadnom Balkanu i da se približava, ne samo Bugarskoj, nego i Hrvatskoj i Rumuniji i Mađarskoj i svima drugi. Hoće slabu Srbiju, koja se izvinjava, koja puzi, koja je na koljenima. I tada će im ta Srbija biti za ponižavanje i ćuškanje, da ponekad pljunu prema njoj, ali ne moraju da je napadaju svakog dana“, kazao je Vučić.

Podijeli na:

Titogradske vijesti, top2

29.05.2024. u 09:12h

Titogradske vijesti, top2

29.05.2024. u 08:53h

Titogradske vijesti, top2,

08:48h

Titogradske vijesti, top2

29.05.2024. u 07:36h

Skip to content