Vučić na Pinku: Zamolio sam Mitrovića da ukine rijaliti

Radio Titograd

25.05.2023, 22:24h

< 1 min

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić se, gostujući na Pinku, izvinio Beograđanima, jer se “sjutra posle 14 sati očekuje potpuni kolaps u svim djelovima grada”.

„Izvinjavamo se, mi to jednom u četiri ili pet godina radimo. Vidjećemo da li će biti šetnje, ako bude onoliko koliko mislimo da će biti šetnja neće biti moguća, ali vidjećemo“, dodao je Vučić, prenosi Pink.

Kaže da se ne može očekivati da Srbija posle ovog skupa bude ujedinjenija.

„Oni ne žele da razgovaraju, oni žele vlast na silu. Od tog posla nema ništa. Neću da uništim svoju zemlju. Ne dam Srbiju Milivojeviću, Ponošu, Brkiću, Đilasu dok ne dobiju glasove građana, a neće ih dobiti. Srbija nije moja, ja sam samo njen dio. Ovom zemljom će da upravljaju građani, njihova volja“, istakao je Vučić.

On je ponovo pozvao ljude koji su „ucijenjeni“ da ne dođu na sjutrašnji skup.

„Biće hiljade ljudi sa KiM. To mi je i dodatna obaveza i veliki teret, ali i ogromna čast“, dodao je Vučić.

On je rekao da osjeća neuobičajeni mir.

„Moja uloga će se od prekosjutra promijeniti. Imamo Skupštinu u Kragujevcu, o čemu ću na sjutrašnjem skupu govoriti“ rekao je.

Kako je rekao, „razgovarao je i sa vlasnikom Pinka“.

„I zamolio sam ga i rekao mu da jedan dio građana Srbije smatra da rijaliti nije dobra stvar i da ja znam kakav je njegov stav i gledalaca Srbije koji to gledaju, ali to je bila moja molba. Prije nego što sjednemo i razgovaramo o tome. Zamolio sam ga prije nego što se o tome razgovara u okviru REM-a, zamolio sam ga da sam razmotri mogućnost da to ukine – da li će ili neće, to ćemo da vidimo“, naveo je.

Podijeli na:

Magazin, top2

01.06.2023. u 17:28h

Titogradske vijesti, top1

01.06.2023. u 16:52h

Titogradske vijesti, top2

01.06.2023. u 13:47h

Titogradske vijesti, top2

01.06.2023. u 13:44h

Skip to content