(VIDEO) Italijanska policija pronašla arsenal oružja

Radio Titograd

04.03.2023, 05:50h

< 1 min

FOTO CRIMESITE

Italijanska policija zaplijenila je arsenal u Napulju za koji vjeruje da je pripadao narko bosu Rafaelu Imperijaleu, koji je uhapšen prošle godine.

Policija je ispod betonskog poda garaže u predgrađu Napulja pronašla ukupno 53 pištolja, puške i mitraljeza umotane u plastiku. Pronašla je i tri kalašnjikova i tri snajperske puške na stativama. I pancire sa natpisima kao što su „Polizia“ i „Guardia die Finanza“ (italijanska finansijska policija).

Kako je saopštila italijanska policija, kolekcija oružja pripada Rafaelu Imperijalu, koji je u decembru prošle godine potpisao sporazum sa pravosuđem i počeo da se izjašnjava o svojim kriminalnim aktivnostima, piše crimesite.

Uhapšen je u Dubaiju u avgustu 2021. godine, a nakon izručenja počeo je da koristi šemu odbijanja žaljenja.

Imperiale je godinama vodio narko linije između Holandije i Italije, distribuirajući pošiljke od 100 do 150 kilograma na jug. Prema italijanskom pravosuđu, poslovao je sa najstarijim sinom Riduana Tagija.

Pored Ridouana Tagija, Imperiale je takođe imao veze sa Richardom ‘Rico de Chileen’ R., Bosancem Edinom G. i irskom kriminalnom porodicom Kinahan, prema američkoj Upravi za borbu protiv droge (DEA)

 

Izvor:DAN

Podijeli na:

Titogradske vijesti, top2

23.03.2023. u 12:04h

Titogradske vijesti, top1,

11:38h

Titogradske vijesti, top2

23.03.2023. u 11:02h

Skip to content