(VIDEO) Abazović: Hvala poslanicima koji bi me podržali da i dalje upravljam Vladom

Radio Titograd

10.03.2023, 14:36h

< 1 min

Foto:Vlada CG

Predsjednik Vlade Crne Gore, Dritan Abazović, kazao je da, što se tiče trajekta, završene su sve formalnosti vezane za administraciju. Kada je riječ o pristaništu, kako je kazao, ovo je malo veći trajek . Pojasnio je da je najvažnije da se uspostavi trajektna linija.

Rekao je i da će Građanski pokret URA brzo saopštiti kome će dati podršku na predsjedničkim izborima 19.marta.

– Zahvalan sam svim poslanicima koji bi bili spremni da podrže da ja dalje upravljam vladom. Da li može da se dođe do 41. odgovor na pitanje nemam plus što je istina da je i Zakon o predsjeniku izazvao određenu debatu u javnom prostoru i da će biti predmet Ustavnog suda tako da nemam odgovor. Želim da pohvalim Lekića na svojoj definitivnoj nesebičnosti i želji da kroz širi kontekst gleda razvoj političkih događaja- odgovorio je Abazović na novinarska pitanja.

Abazović je osudio prijetnje upućene predsjedniku Crne Gore Milu Đukanoviću, njegovoj supruzi Lidiji i kandidatkinji SDP-a za predsjednicu Draginji Vuksanović Stanković.

Kako je kazao, svaku prijetnju treba doživjeti ozbiljno.

– Uprava policije preduzima svoje aktivnosti. Mislim da nema razloga za neku paniku. Naravno da osuđujem svaku vrstu prijetnje nezavisno o kome se radi. Ali želim da kažem i sljedeće, da sam ja prijavljivao prijetnje, tužilaštvo i policija ne bi imali mogućnost nijedan drugi posao da radi. Samo na društvenim mrežama. Neka ne uzimaju primjer, neka svaku prijave, tako i treba- naveo je on.

Što se tiče turističe sezone, predsjednik Vlade je kazao da žele rekordnu sezonu. Kazao je da Vlada želi da stvori i bolje uslove za podstanare.

 

Izvor:DAN

Podijeli na:

Titogradske vijesti, top2

23.03.2023. u 20:54h

Titogradske vijesti, top2

23.03.2023. u 19:26h

Titogradske vijesti, top2

23.03.2023. u 19:16h

Magazin, Titogradske vijesti, top2

23.03.2023. u 18:55h

Titogradske vijesti, top2

23.03.2023. u 18:49h

Skip to content