(VIDEO) Abazović: Hayat stigao u Crnu Goru

Radio Titograd

08.08.2022, 21:36h

< 1 min

Dragi građani danas je veliki dan za tursitičku privredu Crne Gore i mislim da je porodica Mišković uradila patriotski čin, a to je da u CG dovodimo najveće brendove i da Crnu Goru  koja je unikatna najljepša zemlja na svijetu obilježe brendovi najboljih hotela u svijetu i budemo dio globalne mreže onoga što znači najbolji servis i ponuda svugdje u planeti, kazao je premijer Dritan Abazović.

– Velika je čast što u CG dolazi Hayat i nadam se da je ovo samo prvi hotel Hayat koji će se otvoriti u Crnoj Gori u budućem periodu – kazao je Abazović na konferenciji.

Vjerujem da Hayat nije mogao da izabere bolje partnere kao i bolju lokaciju nego da to bude hotel u Boki Kotorskoj. Ali ovo je samo početak velikog zamjaca projene Boke na bolje, istakao je premijer.

On je kazao da je potpuno saglasan i sa predsjednikom opštine Kotor da će ovdje u Kotoru kao i u drugim mjestima biti uskoro otvaranje novih hotela.

– Mi moramo da znamo da hvatamo trendove sa savremenim svijetom, globalizacija ne poznaje granice. Naša zemlja jeste unikat, ali ne može da ostvari puni potencijal ako to ne bude dio neke šire globalne priče. Ja sam siguran da će američki investitori dati značajn doprinos tome – kazao je premijer.

Izvor.Dan

Podijeli na:

Titogradske vijesti, top2

25.09.2022. u 18:02h

Skip to content