URA: Spajićeva većina stala u zaštitu organizovanog kriminala i korupcije

Radio Titograd

19.04.2024, 13:06h

< 1 min

Foto:URA

 

Kada vidimo kontinuitet djelovanja nove vlasti od samog formiranja 44. Vlade, to građanke i građane ne treba uopšte da iznenađuje. Od samog starta svi oni koji su u prethodnom periodu dali ogroman doprinos istorijskim rezultatima u borbi za pravdu našli su se odmah na udaru pojedinih funkcionera iz nove vlasti. A sada je koalicija Spajić-Mandić otišla korak dalje odbijajući da se uopšte i raspravlja o Zakonu koji bi pomogao našim institucijama da nastave obračun sa organizovanim kriminalom, navodi Građanski pokret URA.

“Više od godinu dana smo čekali da neko predloži novo i bolje zakonsko rješenje od onog koje je predložila URA, pošto se to nije desilo odlučili smo da preuzmemo odgovornost i ponovo smo predložili unaprijeđeni model “anti-mafija” zakona, želeći tako i da iz opozicije damo doprinos nastavku borbe za vraćanje svega onog što je u prethodnim decenijama bilo oteto od države i njenih građana. Iskreno smo vjerovali da unutar nove parlamentarne većine postoji dovoljan broj poslanika koji su na strani pravde, ali sada se vidi da je ipak mnogo veći broj onih koji nijesu”, ističe URA.

Navode da od borbe za pravdu nikada neće odustati koliko god ona bila teška.

“Ruka pravde će nastaviti da kuca na vrata svih onih koji su se ogriješili o zakone Crne Gore, dok god bude hrabrih i poštenih ljudi koji su spremni da se uhvate u koštac sa organizovanim kriminalom i izađu na kraj sa svim onima koji žele Crnu Goru da drže kao taoca mafije”, poručuje URA.

 

 

Izvor:CDM

Podijeli na:

Titogradske vijesti, top2

17.05.2024. u 18:51h

Titogradske vijesti, top2

17.05.2024. u 15:27h

Skip to content