URA DPS-u: Dvije godine kako pravda kuca na vaša vrata – nastaviće se

Radio Titograd

30.08.2022, 19:04h

< 1 min

Ako je ko doveo ovu državu do propadanja, onda je to Demokratska partija socijalista (DPS). Vaši rezultati za 30 godina se ogledaju u propadanju institucija, unižavanju sistema pravosuđa, jačanju korupcije i organizovanog kriminala unutar sistema, gašenja svih velikih privrednih subjekata i na kraju gotovo i bankrota, sopštili su iz GP URA komentarišući saopštenje DPS-a o dvogodišnjici od parlamentarnih izbora na kojim je smijenjena vlast.

Kako su istakli iz GP URA, način na koji je DPS rukovodio državom najbolje se ogleda u tome što mnogi njihovi funkcioneri sada čekaju sudske procese kojima će se ustanoviti koliko su i kako oštetili građane i građanke Crne Gore.

“Dvije su godine od kad pravda kuca na svačija vrata. Tako su sada vaši funkcioneri Maraš, Medenica, Jovanić, Vukotić po zatvorima, a Vaše rukovodstvo u panici. Tome je doprinijela naša politika, budući da smo od 30. avgusta 2020. činili sve što je moguće kako bi uspostavili institucije sistema koje će po sili pravde procesuirati sve one koji su se ogriješili o zakone Crne Gore i kako bi oni odgovarali za svoja nepočinstva”, navode u saopštenju.

Iz URE poručuju DPS-u da se ne nadaju da će ikada više imati monopol u političkom životu Crne Gore.

“To vrijeme je prošlo, ali kako su i sami zarobljeni u prošlosti, nikako da shvate”, zaključuju.

Podijeli na:

Titogradske vijesti, top2

07.12.2022. u 18:10h

Titogradske vijesti, top2

07.12.2022. u 18:09h

Sport, top2

07.12.2022. u 17:55h

Skip to content