UP:Incident u Budvi nema veze sa štićenim licima

Radio Titograd

27.04.2024, 19:09h

< 1 min

Sinoć oko 23.25 časova, budvanska policija obaviještena je da je u jednom ugostiteljskom objektu koji se nalazi na šetalištu u tom gradu, došlo do narušavanja javnog reda i mira, fizičkim sukobom dva lica.

Na lice mjesta izašli su policijski službenici koji su došli do saznanja da je između N.M. i M.Z. u unutrašnjosti lokala došlo do fizičkog sukoba, saopšteno je iz Uprave policije.

Od aktera događaja prikupljena su obavještenja, kao i od vlasnika ugostiteljskog objekta i od zaposlenih. O svemu je upoznat tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Kotoru koji se izjasnio da se u radnjama ovih lica ne stiču elementi krivičnog djela koje se goni po službenoj dužnosti, navodi se u saopštenju.

Službenici Odjeljenja bezbjednosti Budva preduzimaju dalje mjere i radnje na utvrđivanju svih činjenica i okolnosti u odnosu na navedeni događaj, te će cijeniti postojanje vrste prekršaja po Zakonu o javnom redu i miru u odnosu na pomenuta lica.

Štićene ličnosti koje su se u tom trenutku nalazile na terasi ugostiteljskog objekta, a ne u unutrašnjosti gdje je izbio incident, nijesu bile ugrožene, niti incident ima veze sa štićenim licima.

Policijski službenici koji su se zatekli na licu mjesta događaja preduzeli su radnje iz svojih nadležnosti i spriječili da incident eskalira, saopšteno je iz Uprave policije.

Podijeli na:

Titogradske vijesti, top2

30.05.2024. u 17:43h

05.05.2024. u 19:38h

05.05.2024. u 19:38h

Skip to content