Ulica Ludvika Kube dobila novi izgled; Vuković: Rekonstruisana jedna od najznačajnih ulica u Zagoriču

Radio Titograd

19.09.2022, 16:27h

2 min

Gradonačelnik Podgorice Ivan Vuković sa saradnicima obišao je završene radove na rekonstrukciji Ulice Ludvika Kube u Zagoriču. Vuković je tom prilikom kazao da je rekonstruisana jedna od najznačajnih ulica u tom dijelu grada na zadovoljstvo brojnih građana, saopšteno je iz Glavnog grada.

“Danas smo imali veliko zadovoljstvo da obiđemo ulicu Ludvika Kube koja je rekonstruisana na potezu od 650m i koja je, kako su nam rekli naši dragi sugrađani, nakon 65 godina dobila potpuno novi izgled. U skladu sa obećanjem koje smo im dali, mi smo temeljno rekonstruisali ovu saobraćajnicu, veoma značajnu kako za ljude koji žive ispod Gorice u naselju Gorica C, tako i za naše sugrađane koji žive u Zagoriču, a koji je svakodnevno koriste na putu do centra grada. Vrijednost ove investicije, kada se saberu svi oni radovi koji su izvodili naši Putevi, Komunalne usluge i preduzeće Vodovod i kanalizacije koje je na ovom potezu riješilo nekoliko problema sa vodovodnim i kanalizacionim priključcima, iznosi oko 215.000 eura. Veoma sam zadovoljan što je ova ulica vako ispala i zahvalan našim sugrađanima koji su imali strpljenja i povjerenja u nas, a uz to nas vrlo lijepo dočekali”, zaključio je Vuković.

Radovi koje je izvodilo preduzeće Vododvod i kanalizacija obuhvatili su, kako su naveli, izgradnju vodovodne mreže, zamjenu i izmještanje vodomjera, priključenje objekata koji se nalaze u ovoj ulici na mrežu fekalne kanalizacije, čime je riješen veliki problem sa otpadnim vodama koji je ovdje bio prisutan.

Podijeli na:

Titogradske vijesti, top1

25.09.2022. u 19:07h

Titogradske vijesti, top2

25.09.2022. u 18:56h

Titogradske vijesti, top1

25.09.2022. u 18:14h

Skip to content