Ulcinj: Jedna osoba će odgovarati krivično a jedna prekršajno zbog zloupotrebe narkotika

Radio Titograd

14.02.2024, 11:21h

< 1 min

Foto:Radiotitograd.me

 

Ulcinjska policija uhapsila je N.R. (52) zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga, dok je protiv A.I. (32) podnijeta prekršajna prijava zbog prekršaja iz Zakona o sprečavanju zloupotreba droga, u redovnom postupku.

“Naime, policijski službenici su, postupajući po naredbi Višeg suda u Podgorici, izvršili pretres stana i drugih prostorija koje koristi N.R., u mjestu Pinješ u Ulcinju”, kazali su iz policije.

Tom prilikom pronađeno je pvc pakovanje sa 18,7 grama materije za koju se sumnja da je opojna droga kokain i pvc pakovanje sa 4,7 grama materije za koju se sumnja da je opojna droga marihuana.

“Osim toga, prilikom pretresa u stanu je zatečen i A.I. kod kojeg je pronađeno 0,5 grama materije za koju se sumnja da je opojna droga kokain”, naveli su iz policije.

Sa događajem je upoznat tužilac po čijem je nalogu N.R. uhapšen zbog sumnje da je izvršio gore navedeno krivično djelo, dok je protiv A.I. podnijeta prekršajna prijava zbog prekršaja iz Zakona o sprečavanju zloupotreba droga, u redovnom postupku.

 

 

Izvor:CDM

Podijeli na:

Titogradske vijesti, top2

20.04.2024. u 19:42h

Titogradske vijesti, top1

20.04.2024. u 15:19h

Skip to content