Uhapšen 16-godišnjak zbog sumnje da je ubio K.R, nanio joj više uboda hladnim oružjem

Radio Titograd

08.09.2019, 00:00h

< 1 min

Policija je rasvijetlila ubistvo počinjeno u Nikšiću.

“Juče je oko 19 sati od strane građana prijavljeno da je u blizini Krupca pronađeno tijelo N.N. osobe. Efikasnom akcijom utvrđen je identitet. Radi se o K.R. iz Nikšića, čiji je nestanak prijavljen istog dana u popodnevnim časovima da je nestala 05.09.2019. u večernjim časovima. Na tijelu žrtve konstatovan je veći broj ubodnih rana nanijetih hladnim oružjem. Za nepunih dva sata lišeno je slobode lice 2003. godište iz Nikšića. I danas će uz krivičnu prijavu biti priveden u Više državno tužilaštvo”, kazao je pomoćnik direktora za sektor kriminalistike Enis Baković, na vanrednoj pres konferenciji.

Uviđaj je obavio državni tužilac.

“Tužilaštvo je izdalo naredbu za obdukciju tijela. Nakon efikasnog i brzog rada došlo je do identifikacije lica za koje postoji osnov sumnje da je počinilo krivično djelo. Protiv maloljetnog lica je podnijeta krivična prijava. Ne možemo dati više podataka i detalja o samom događaju kao i maloljetnom licu. Molimo vas da sa posebnom opreznošću izvještavate o ovom slučaju”, kazala je viša državna tužiteljka Danka Ivanović Аerić.

Na pitanje da li se zna šta je motiv ubistva, Baković je rekao:

“Razumijem vaše pitanje ali imajte razumijevanje za naše šture odgovore. Na osnovu svih dokaza može se zaključiti da se radi o zločinu iz strasti”, kazao je Baković.

Podsjećamo, sinoć je u kanalu iza brane na Krupcu, u Nikšiću, pronađeno njeno tijelo.

Tijelo je pronašao mještanin koji je u blizini čuvao stoku.

 

 

 

Izvor;antenam.net

Podijeli na:

Video hit dana,

22:53h

Titogradske vijesti, top2

24.02.2024. u 22:22h

Titogradske vijesti, top2

24.02.2024. u 19:32h

Titogradske vijesti, top1

24.02.2024. u 19:25h

Skip to content