U Trebinju uhapšen muškarac zbog otmice djevojke, priveden u gaćama

Radio Titograd

14.11.2023, 18:45h

< 1 min

Foto: Klix.ba

Policijska uprava Trebinje je 14. novembra 2023. godine lišila slobode mušku osobu inicijala I.S. iz Dubrovnika zbog postojanja osnova sumnje da je navedena osoba počinila krivično djelo protivpravnog lišenja slobode ženske osobe.

Naime, policijski službenici postupali su po dojavi Policijske uprave Dubrovnik da je na području Trebinja oteta osoba, državljanin Republike Hrvatske.

“Policijski službenici su operativnim radom locirali počinitelja i lišili ga slobode. U zgradi u kojoj je I.S. uhapšen pretresom su pronađena i privremeno oduzeta 22 grama praškaste materije koje svojim morfološkim karakteristikama asociraju na opojnu drogu heroin, kao i 32,5 grama zeljaste biljne materije koja po svojim morfološkim karakteristikama asocira na opojnu drogu marihuanu”, saopćeno je iz PU Trebinej.

O događaju je obaviješteno Okružno javno tužiteljstvo u Trebinju, koje je događaj okvalificiralo kao krivična djela “Neovlašteno oduzimanje slobode” i “Neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga”. Kako se može vidjeti na fotografijama, muškarac je priveden u donjem vešu.

 

Izvor:CDM

Podijeli na:

Titogradske vijesti, top1,

19:55h

Titogradske vijesti, top2

03.12.2023. u 18:31h

Titogradske vijesti, top1

03.12.2023. u 18:02h

Skip to content