U Podgorici kontrolom i pretresom pronađena droga kod tri osobe, dvije će krivično odgovarati

Radio Titograd

24.10.2023, 12:37h

< 1 min

Foto:Radiotitograd.me

Pripadnici Odjeljenja bezbjednosti Podgorica su u mjestu Gošići u Zeti izvršili pretres porodične kuće koju koristi B.P. (25) po naredbi Višeg suda u Podgorici.

“Pretresom je pronađeno pvc pakovanje sa sadržajem marihuane ukupne mase 44,6 grama, pvc pakovanje sa sadržajem bijele praškaste materije nepoznatog porijekla ukupne mase 30,2 grama, kao i vaga za precizno mjerenje. Osim toga, pretresom kuće je u drugoj prostoriji pronađeno pvc pakovanje sa sadržajem materije za koju se sumnja da je opojna droga marihuana ukupne mase 1,8 grama, kao i sedam komada tableta ksalola”, saopštila je je policija.

U službenim prostorijama Odjeljenja bezbjednosti Podgorica prikupljeno je obavještenje od B.P., te je sa događajem upoznat tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici po čijem je nalogu protiv B.P. podnijeta krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

Osim toga, podgorička policija je kontrolisala jedno maloljetno i jedno punoljetno lice u ulici Aerodromskoj.

“Kod maloljetnika starog 16 godina pronađena su dva pvc pakovanja marihuane, dok su kod U.R. (23) pronađena tri pvc pakovanja sa sadržajem iste opojne droge”, ističe policija

Sprovedena je kriminalistička obrada te je sa događajem upoznat tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici po čijem je nalogu U.R. uhapšen zbog sumnje da je počinio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

 

Izvor:CDM

Podijeli na:

Titogradske vijesti, top1

05.12.2023. u 15:07h

Titogradske vijesti, top2

05.12.2023. u 13:59h

Skip to content