U Baru uhapšen vozač: U vozilu mu nađene lisice, palica i identifikacione kartice sa natpisom Uprave policije

Radio Titograd

24.01.2024, 11:39h

< 1 min

Policijski službenici Odjeljenja bezbjednosti Bar, Interventne jedinice policije, su sinoć oko 21.25 časova u Požarevačkoj ulici u tom gradu zaustavili vozilo bjelopoljskih registarskih oznaka kojim je upravljao I.D. a sa kojim se u vozilu nalazio i J.S., oba lica iz Bara, saopšteno je iz Uprave policije.

“Kontrolom pomenutih građana i vozila pronađena je metalna palica na rasklapanje na pola, povezana lancem – tzv. nunčake, tri noža, šuriken zvijezda sa pet oštrih kraka, sredstva za vezivanje – lisice, kao i dvije plastificirane kartice sa natpisom „Uprava policije Crne Gore“ sa imenom I.D., ličnom fotografijom, serijskim brojem i natpisom Državna bezbjednost ispod fotografije.

Sa događajem je upoznat nadležni tužilac koji se izjasnio da se u radnjama ovih lica ne stiču elementi krivičnog djela za koje se gonjenje preduzima po službenoj dužnosti.

I.D. je lišen slobode zbog prekršaja iz Zakona o bezbjednosti saobraćaja na putevima jer je utvrđeno da je vozilom upravljao pod dejstvom psihoaktivnih supstanci”, navodi se u saopštenju.

Podijeli na:

Titogradske vijesti, top1,

15:15h

Skip to content