U Baru kod dvije osobe pronađene manje količine kokaina, jedna će odgovarati krivično, druga prekršajno

Radio Titograd

08.11.2023, 12:55h

< 1 min

Foto:Radiotitograd.me

Policijski službenici Regionalnog centra bezbjednosti „Jug“, Odjeljenja bezbjednosti Bar su podnijeli krivičnu prijavu Višem državnom tužilaštvu u Podgorici protiv J.S. (34) koji se sumnjiči za krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga, saopšteno je iz Uprave policije.

“Naime, kod J.S. je kontrolom policija pronašla dva manja pvc pakovanja sa sadržajem bijele praškaste materije za koju se sumnja da je opojna droga kokain, kao i vagu za precizno mjerenje, te manje pvc pakovanje sa sadržajem nepoznate praškaste materije”, kazali su iz policije.

Sa njim je obavljen razgovor u formi obavještenja prikupljenog od građanina, te je sa svim upoznat tužilac po čijem je nalogu protiv J.S. podnijeta krivična prijava.

“Oduzeta materija biće predmet vještačenja u Forenzičkom centru Uprave policije”, naveli su iz policije.

Takođe, barska policija kontrolisala je K.D. (26) koji je upravljao motociklom marke Piaggio Beverly.

“Od njega je oduzeto jedno manje pvc pakovanje sa sadržajem bijele praškaste materije za koju se sumnja da je opojna droga kokain”, kazali su iz policije.

Protiv K.D. je podnijeta prekršajna prijava zbog prekršaja iz Zakona o sprečavanju zloupotrebe droga. Materija koja je pronađena upućena je na vještačenje.

 

Izvor:CDM

Podijeli na:

Titogradske vijesti, top1

05.12.2023. u 15:07h

Titogradske vijesti, top2

05.12.2023. u 14:05h

Titogradske vijesti, top2

05.12.2023. u 12:06h

Skip to content