Tom ima 80, živi u domu, ali majka i dalje brine o njemu

Radio Titograd

31.10.2017, 00:00h

< 1 min

Tom se nikada nije ženio, pa je cijeli svoj život proveo sa majkom, zbog čega su njih dvoje nerazdvojni

Devedesetosmogodišnja Ada Kiting riješila je da se preseli u dom za stare kako bi brinula o svom osamdesetogodišnjem sinu Tomu.

Tačnije, smatrala je da je Tomu, koji je u centru za njegu starih od 2016, neophodna briga i podrška, zbog čega je odlučila da mu se pridruži, prenosi B92.

Tom se nikada nije ženio, pa je cijeli svoj život proveo sa majkom, zbog čega su njih dvoje nerazdvojni. 

“Svaku noć bih mu poželjela laku noć i svako jutro dobro jutro, a zatim govorila da dolazim na doručak. Kada bih odlazila do frizera, on bi me čekao sve dok se ne vratim, nakon čega bi slijedio veliki zagrljaj. Nikad ne prestajete da budete mama“, ispričala je Kiting. 

“Zaista se dobro ophode prema meni, ali sam srećan sada kada znam da i moja mama živi ovdje“, rekao je Tom. 

“Zaista dobro brine o meni“, dodao je. 

Ada i njen suprug imali su četvoro djece, jedno je preminulo sa 13 godina. Prije nego što se penzionisao, Tom je radio kao slikar i dekorater, dok je Ada radila kao medicinska sestra. 

Adini unuci ih sada redovno obilaze. Menadžer centra za brigu o starima Filip Danijels ističe da je njihov odnos veoma dirljiv i da su srećni što mogu da im učine da budu zajedno. 

“Veoma rijetko možete da vidite majke i njihovu djecu zajedno u istom domu za stare i svakako želimo da im omogućimo da to vrijeme što bolje provedu. Nevjerovatni su“, istakao je Danijels.

Podijeli na:

Sport, Titogradske vijesti, top2

14.07.2024. u 11:17h

Titogradske vijesti, top2

14.07.2024. u 10:54h

Titogradske vijesti, top2

14.07.2024. u 10:51h

Skip to content