Talasaste frizure za kratku kosu su glavni trend

Radio Titograd

01.06.2024, 06:15h

< 1 min

Foto:Shutterstock

 

Lokne, kovrdže, prirodna kosa su, jednostavno, glavni trend. Nije ni čudo – ovakva frizura može da izrazi svu svoju pokretljivost i slobodu, a da pritom izgleda elegantno i spremno za svaku priliku.

Mi smo tu da vam damo 5 nevjerovatno stilskih ideja za talasaste i kratke frizure. Zašto talasi odlično izgledaju na kratkoj kosi?

Uglovi su omekšani i kosa poprima mek izgled, koji prati minimalističke trendove i postiže završni izgled bez napora. Međutim, uprkos jednostavnosti, ovoj frizuri ne treba mnogo da bi djelovala daleko sofisticiranije: strukturiraniji i definisaniji rezultat dolazi u obzir zahvaljujući upotrebi proizvoda kao što su gelovi i fiksativi. Samo malo definicije talasima i vi ste spremne i za crveni tepih.

Najpopularnije talasaste frizure za kratku kosu

Ovih 5 frizura definitivno mogu da služe kao inspiracija:

Talasasti bob sa ravnim šiškama

Talasasti bob sa ravnim šiškama, smela i laskava frizura predstavljena na Nedjelji mode SS24.

Talasasti bob sa razdeljkom u sredini

Ovo je frizura osmišljena za Valentino reviju. Savršena ako imate usko ili srcoliko lice, ali nije idealno rešenje za čevtrasta.

Ultrakratki talasasti piksi

Frizura koja predstavlja francuski šik. Jednostavna, bez suviše truda, a opet veličanstvena.

Talasasti piksi

Ukoliko dozvolite frizuri sezone da malo izraste, vaši talasi će doći do izražaja. Dobićete ženstvenu varijantu ovog stila.

Talasasti mikrobob

Mikro bob je jedna od najpopularnijih ljetnjih varijacija ove ikonične frizure. Ako svemu tome dodate i krupne talase, efekat je razigran i podmlađujući.

 

 

Izvor:DAN

Podijeli na:

Titogradske vijesti, top2

13.06.2024. u 19:05h

Extra +, Titogradske vijesti, top2

13.06.2024. u 16:17h

Skip to content