Svi imamo prijatelje koje bismo rado “utišali”, Facebook sad nudi i to

Radio Titograd

17.12.2017, 00:00h

< 1 min

Facebook je uveo novu opciju “Snooze” kojom ćete moći privremeno da “utišate” svoje prijatelje, koje neko vrijeme ne želite da pratite a ne želite ni da ih trajno obrišete.

Posljedica velikog broja prijatelja na Facebooku je preveliki broj informacija koje od njih stižu, kako onih koje su vama bitne, tako i onih, koje su mnogo češće, a koje vam apsolutno ništa ne znače.

Svi koje nerviraju Facebook prijatelji koji vole da pišu takve postove od sada će moći da ih “utišaju” pomoću opcije “Snooze”.

Kada objave sa određenih profila ili stranica postanu nešto što više ne želite da gledate, odnosno da čitate, osobu, grupu ili određenu stranicu ćete moći da utišate na period od 30 dana.

Dovoljno je samo da kliknete na padajući meni određenog posta (tri tačke) i odaberete opciju “Snooze”. Vaši prijatelji neće biti obavješteni da ste iz “utišali”.

Kako se blokada približi kraju dobićete informaciju i o tome, kako biste na vrijeme stigli da reagujete i po potrebi je produžite. Blokada može, u svakom trenutku, da se prekine i ranije.

Podijeli na:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Titogradske vijesti, top2

17.08.2022. u 23:27h

Titogradske vijesti, top2

17.08.2022. u 23:20h

Titogradske vijesti, top1

17.08.2022. u 23:03h

Titogradske vijesti, top2

17.08.2022. u 21:46h

Skip to content