SNP: Ostaje nam da na predsjedničkim izborima dovršimo posao koji smo započeli 30. avgusta

Radio Titograd

08.03.2023, 16:57h

< 1 min

Socijalistička narodna partija Crne Gore osuđuje ekstremizam Mila Đukanovića, njegov pokušaj radikalizacije izborne kampanje i njegove klevetničke tvrdnje o SNP-u kao opciji za koju se vezuju anticrnogorske ideje, saopšteno je iz SNP-a.

“Podsjećamo gospodina Đukanovića da je SNP osnovan prije 25 godine sa ciljem da se bori protiv kriminala, korupcije i protiv politike mržnje i podjela Mila Đukanovića.

Naša borba za čestitost u politici i za velike ideale slobode, ravnopravnosti, jednakosti i pomirenja krunisana je velikom pobjedom na izborima 30. avgusta 2020. godine”, navode u saopštenju.

Kako kažu, čast im je što u godini u kojoj obilježavaju četvrt vijeka djelovanja mogu da potvrde da je Đukanovićeva politika mržnje i podjela izgubila, a da su u Crnoj Gori postale dominantne ideje dobrog života za građane Crne Gore svih vjera i nacija.

“Ono što nam preostaje to je da na predsjedničkim izborima dovršimo posao koji smo započeli 30. avgusta i da ostvarimo puno razvlašćivanje Mila Đukanovića i Demokratske partije socijalista, što je interes SNP-a i ogromnog broja građana Crne Gore.

Pobjedom na ovim predsjedničkim izborima i punim razvlašćivanjem Mila Đukanovića na najbolji način ćemo proslaviti 25. rođendan SNP-a a građani Crne Gore će dobiti novog predsjednika dostojnog i te funkcije i Crne Gore i Crnogoraca.

Ako je zalaganje za njegoševsku, tradicionanu i za petrovićevsku Crnu Goru, i ako je zalaganje za politiku pomirenja i suživot anticrnogorstvo, e u tom slučaju pristajemo da budemo to”, navode u saopštenju.

Podijeli na:

Titogradske vijesti, top2,

21:14h

Sport, Titogradske vijesti, top1

31.03.2023. u 19:19h

Titogradske vijesti, top2

31.03.2023. u 16:08h

Titogradske vijesti, top2

31.03.2023. u 15:36h

Skip to content